Home » Gătește cu tata- un blog clujean dedicat tăticilor

Gătește cu tata- un blog clujean dedicat tăticilor

Scris de: lifestyledecluj

Bucătăria nu mai e demult un loc destinat doar femeilor. De altfel, cei mai buni Chefi din lume sunt bărbați. Lumea food bloggerilor clujeana s-a îmbogățit recent cu blog culinar foarte apetisant, deținut de Alexandru Curta și care se numește Gătește cu tata. Alex și soția lui au un băiețel pe nume Matei, datorită căruia Alex s-a apucat de gătit.

De unde pasiunea pentru gătit?

Pasiunea exista de mai mult timp, însă am început să gatesc mai des de când a început pandemia. La început găteam când aveam timp liber, de obicei în weekend-uri, însă, de când a venit pe lume Matei, împreună cu soția ne împărțeam task-urile din casă și astfel am început să gătesc mai des, în funcție de timpul disponibil și dificultatea rețetei (pentru că încă nu am facut sarmale, ciorbe, etc ) 🙂

Ce îți propui cu acest blog?

Scopul acestui cont este de a prezenta audienței că a gati este usor, trebuie doar să ai puțin timp la dispoziție și să îți alegi metodele preferate de a găti: gătitul clasic cu ajutorul aragazului/plitei sau cu ajutorul roboțeilor de bucătarie cum ar fi noul nostru prieten Thermomix care ne-a ușurat viața și a redus considerabil timpii de gătire și vase murdare care trebuie spălate. Astfel ai mai mult timp liber pentru tine și familie.

Pentru cine gătești?

În principiu este adresat tăticilor, pentru a le arăta că nu este foarte greu să gătești, fiind necesară doar o urmă de dorință pentru a găti. În curând o sa postez și filmulețe în care o să prezint pașii necesari. Este important de menționat că este o pagină aflată la început de drum și că urmează mai multe rețete, unele mai sănătoase altele cu mai multe prăjeli:)

Crezi că orice tată ar trebui să știe să gătească?

Cred că oricine ar trebui să știe să gătească, măcar câteva rețete pentru a-și asigura un confort zilnic, deoarece mai devreme sau mai târziu vine un moment în viață în care ești nevoit să te descurci singur și atunci ar fi bine să fi pregătit pentru acele momente. Desigur, cel mai ușor este să comandăm ceva, fiind foarte rapid, însă este important să mâncăm și mâncare sănătoasă din când în când. 

Mult spor la gătit, Alex, suntem cu ochii pe tine și sigur ai trezit atenția tăticilor de pretutindeni!

0 Comentariu
2

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy