Home » GYÖNGYI HUNYADI-Human Resources Manager, VCST AUTOMOTIVE PRODUCTION Alba Iulia, vine la Conferința WE ARE THE PEOPLE

GYÖNGYI HUNYADI-Human Resources Manager, VCST AUTOMOTIVE PRODUCTION Alba Iulia, vine la Conferința WE ARE THE PEOPLE

Scris de: lifestyledecluj

Pe data de 14 septembrie 2023 sunteți așteptați la cea mai mare conferință dedicată departamentelor de People din Transilvania. Conferința WE ARE THE PEOPLE este dedicată HR, Employer Branding, Recrutori, Comunicatori Interni și Externi dar și office managerilor.

Următorul speaker anunțat este Gyöngyi Hunyadi-Human Resources Manager, VCST AUTOMOTIVE PRODUCTION Alba Iulia.

Gyöngyi Hunyadi este absolventă de Drept și a urmat diferite programe de aprofundare a studiilor în domeniul Resurselor Umane.

Deține o experiență in munca de peste 30 de ani, din care jumatate în domeniul resurselor umane, cu expertiză în recruitment & selection, talent & performance management, employer branding, employee engagement, compensation & benefits, employee relations, learning & development, change management, în companii din România din industria energetică, petrol & gaze și automotive.

Crede și se ghidează după următorul motto: „Poți lucra în Resurse Umane doar dacă ești aproape de oameni.”

Următorii speakeri vor fi anunțați în următoarea perioadă. 

Organizatorii au pus la dispoziția celor interesați bilete la un preț de early bird, care includ întreaga zi de conferință, acces total la foaierul de activări ale brandurilor participante, cafea și prânz și promit o zi extraordinară pentru specialiștii în domeniu.

WE ARE THE PEOPLE este o conferință organizată de HOHA EVENTS, powered by EMERSON, alături de MEGA IMAGE, Fornetti Romania, Opticlinic Med, ZenitechDaisler Print HouseIulius Mall Cluj,Rodizio.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy