Home » Hai să ronțăim sănătos cu Robert Mârza

Hai să ronțăim sănătos cu Robert Mârza

Scris de: lifestyledecluj

O dată cu venirea frigului, procesul de ronțăială adună tot mai mulți adepți. Și ca să fim onești, nu e plăcere mai mare decât niște ronțăieli în fața televizorului, cuibăriți sub o păturică pufoasă în timp ce, evident, we Netflix and ronțăim.

Sigur, cele mai delicioase gustări sunt din păcate și cele mai nesănătoase: chipsuri, sărățele, pufuleți sau chiar pizza, cartofi prăjiți sau.. orice poate să ajungă acasă prin livratori specializați de servicii.

Pentru că în acest moment am reușit performanța să fim o redacție 100% de gagici, ne dorim să mâncăm fără să ne îngrășăm, la fel ca voi toate 🙂 Tocmai de aceea, l-am rugat pe Robert să ne ajute cu o variantă mai light. Și Robert a livrat ceva super delicios, nu doar sănătos: chipsuri din paste cu cremă de tofu, mărar și usturoi.

Dacă nu îl urmăriți încă pe Robert, voi pierdeți, pentru că Robert e plant-based chef cu o experiență de peste 6 ani de zile și e soluția sigură pentru mâncăruri care au gust și savuroase, nu sunt doar sănătoase!

Ingrediente:

Paste de orice tip

Sare

Piper

Usturoi pudră

Fulgi de drojdie inactivă

Pentru crema de tofu:

Tofu

Sare, Piper

Ulei de măsline

Usturoi, mărar

Să gătim:

După ce fierbem pastele și le scurgem le punem într-un bol și adăugăm fulgii de drojdie, sare, piper și usturoi. Le amesteci bine și le pui la cuptorul preîncălzit la 190 grade Celsius și le lași până se rumenesc frumos.

Ingredientele pentru crema de tofu aruncă-le la blenderul cu lama S / chopper și dă-i viteză până iese o cremă faină și fină.

Servește chipsurile reci și ar trebui să arate așa:

Poftă bună!

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy