Home » How to Cluj – 8 Martie Edition

How to Cluj – 8 Martie Edition

Scris de: lifestyledecluj

Cu toții știm ce zi importantă e azi. Totuși, în caz că ați uitat, este 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii. Un eveniment anual care sărbătorește toate realizările excepționale ale femeilor din întreaga lume și un mod prin care ne este reamintit modul prin care femeile au influențat și continuă să influențeze lumea. 

Cu ocazia acestei zile frumoase prin care ne răsfățăm sau suntem răsfățate, Lifestyle de Cluj, vine în ajutor cu locații, evenimente, activități, de care să vă bucurați din plin.

  1. STAND-UP COMEDY cu Dragoș Stan 

    Pentru cine iubește să râdă, cei de la Insomnia organizează un super eveniment, un număr de stand-up cu unul dintre participanții la iUmor, Dragoș Stan. Dacă vreți să faceți ceva deosebit de Ziua Femeii, cei de la Insomnia vă așteaptă să râdeți alături de ei. 

  1. Cafeau, cadoul cu care nu poți da greși

Dacă iubești cafeaua și vrei să îți schimbi puțin rutina zilei, să nu îți savurezi cafeaua doar în bucătăria de acasă, ia-tă câteva cafenele din Cluj care îți vor oferi o experiență nouă, cu cafea de specialitate: Meron, Narcoffee, Olivo Caffe.

  1. Ceva dulce

        ,, Sucré” este un atelier de cofetărie, care de curând și-a deschis porțile și în Cluj-Napoca. Pun la dispoziție capodopere din zahăr, pe gustul oricărui fan dulce. Dacă doriți o ieșire romantică la o prăjitură ca în vremurile de mai de mult sau să vă bucurați de ceva nou în propriul confort,  îi găsiți în Piața Unirii, nr. 14. 

  1. LATINO GANG | Women’s DAY special @ /FORM Space

        Pentru că ,, a little party never killed nobody”, avem și un mic eveniment nostalgic pentru voi și anume, o petrecere de Ziua Internațională a Femeilor. Cine nu iubește să danseze și să uite de toate grijile de zi cu zi. Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului: LATINO GANG | Women’s DAY special @ /FORM Space

La mulți ani, dragele noastre! Să fiți iubite, sănătoase, prețuite și tot ce vă doriți!

Oana Radu

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy