Home » HYDRA VÉGÉTAL- CONCENTRAT VEGETAL PENTRU HIDRATARE de la Yves Rocher

HYDRA VÉGÉTAL- CONCENTRAT VEGETAL PENTRU HIDRATARE de la Yves Rocher

Scris de: lifestyledecluj

Botaniștii și fitologii Yves Rocher au fost inspirați de o plantă suculentă cu un mecanism de retenție a apei remarcabil: Edulis.

După mai mulți ani de studiu, Cercetătorii noștri au dezvoltat un ingredient activ, Apa celulară de Edulis, printr-un proces natural de extracție a plantei proaspete, cultivată în La Gacilly.
Integrată în nucleul produselor noastre pentru ten Hydra Végétal, Apa celulară de Edulis are o triplă acțiune de hidratare: va stoca apa în piele*, o va răspândi în toate straturile epidermei* și va limita evaporarea*, pentru o hidratare continuă.

HIDRATARE IMEDIATĂ

MASCĂ SOS PENTRU HIDRATARE

Cu un conținut bogat în molecule care activează hidratarea, minerale, aminoachizi, peptide și zaharuri, această mască este concentrată în apă activă, pentru o hidratare instantanee.De la prima aplicare tenul este intens hidratat și revitalizat pentru un efect de luminozitate, iar ridurile fine de deshidratare sunt reduse.

HIDRATARE NON-STOP

CREMA PENTRU HIDRATARE INTENSĂ 3 ÎN 1

Crema pentru hidratare intensă 3 în 1 a fost concepută pentru a răspunde problemei de deshidratare a pielii, care este o afecțiune tranzitorie a pielii ce poate afecta, la orice vârstă, tenul normal spre mixt.

Crema pentru hidratare intensă 3 în 1 este un produs de îngrijire cu multiple uti- lizări, care poate fi folosit atât ca o cremă de zi și de noapte, cât și ca o mască de noapte.

Se aplică de două ori pe zi, dimineața și seara, pe întreaga față, pe gât și decolteu. Sau, ca mască de față: se aplică de două ori pe săptămână, seara, în strat subțire, evitând conturul ochilor.

SER HIDRATARE INTENSĂ 100 DE ORE

De la prima aplicare, pielea este hidratată continuu timp de 100 de ore*, proaspătă și confortabilă.
După 1 lună, tenul este strălucitor și neted.

GEL HIDRATANT ANTI-OBOSEALĂ PENTRU ZONA OCHILOR

Acest gel proaspăt hidratează și luminează conturul ochilor. Pungile de sub ochi par reduse.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy