Home » Idei cu Spor – Construim Viitor

Idei cu Spor – Construim Viitor

Scris de: lifestyledecluj

ConstruimViitor este primul eveniment din seria Idei cu Spor dedicat tinerilor și studenților aflați la început de carieră, care vor să își definească viitorul.

Evenimentul va avea loc pe 24 martie 2022, începând cu ora 18.00, la Stables str. Onisifor Ghibu 20A, (în spatele clădirii The Office și MHP).Aici îți vom răspunde concret la întrebări și te vom ghida prin ce să înveți, cum și de la cine, ca să-ți formezi o perspectivă clară despre viitor, astfel încât, pasiunea ta să devină cariera ta.

IDEI CU SPOR este un proiect organizat de Școala SPOR (Școala Pentru Oameni Responsabili), ce constă intr-o serie de conferințe lunare, deschise și interactive, în care invităm oameni inteligenți, interesanți, cu cariere solide, experiențe și performanțe valoroase ca să vă vorbească despre cum arată viitorul în perspectiva lor, și despre modul în care îți poți construi o carieră, răspunzând creativ și eficient la schimbările tot mai mari și rapide care apar în jurul nostru.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy