Home » Începe luna cadourilor pentru Lifestyle de Cluj!

Începe luna cadourilor pentru Lifestyle de Cluj!

Scris de: lifestyledecluj

După ce am fost furați de magia sărbătorilor anul trecut, cu siguranță ne luăm revanșa anul acesta! Simțiți și voi, da? Am împodobit bradul mai repede, am căutat din timp cadouri pentru cei dragi, ne-am listat sau salvat zeci de rețete de bunătăți și ne-am bucurat real și sincer de apropierea lunii decembrie, cu toată nebunia ei frumoasă. 

Nu aș vrea să spun că tot răul spre bine, dar mie, una, îmi era dor să mă bucur de sărbători fără ca cineva să își dea ochii peste cap, că „vai, sunt doar prostii comerciale”! Dacă o să avem și zăpadă, mă declar mai mult decât încântată! Și nici nu vreau multe, oricât de clișeistic ar suna: familia, un cozonac plin până la refuz cu nucă, niște colinde pe fundal și poate să vină 2022 liniștit. Eh, bine, poate și un pahar de prosecco! 

Până atunci, am pregătit o sumedie de lucruri interesante pentru voi în această lună specială: de la articole și interviuri cu tineri și tinere care păstrează încă cântecul popular și îl consideră cool și în 2021, la propuneri de cadouri pentru toți cei dragi, la idei și tipsuri de home deco pentru sărbători și rețete delicioase care să vă aducă titlul de Master Chef al familie.

Cel mai și cel mai important, o să avem multe concursuri/giveaway-uri și profit de această ocazie să le mulțumesc tuturor partenerilor și brandurilor care au răspuns cu drag și entuziasm propunerii noastre de a încheia încă un an greu pentru toți cu zâmbetul pe buze. E luna cadourilor, dragi cititori de Lifestyle de Cluj! E timpul să ne bucurăm împreună de cea mai frumoasă perioadă din an!

Și apropo de asta, VĂ MULȚUMIM că lună de la lună sunteți tot mai mulți aproape de noi, o spun cifrele din spate, nu noi!  E un cadou foarte frumos de sărbători pe care promitem că îl apreciem și ne vom revanșa cu un 2022 plin de povești și proiecte de lifestyle clujean, așa cum meritați! 

PS: Pregătim și niște evenimente offline foarte mișto, fiți cu ochii pe noi!

Sărbători fericite! 

Alina Soos

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy