Home » Îngrijirea tenului după sărbători

Îngrijirea tenului după sărbători

Scris de: lifestyledecluj

Luna decembrie este fără doar și poate luna în care ne machiem și demachiem cel mai des din an. Asta înseamnă că dacă am calcula zecile de produse cu care ne-am încărcat tenul în doar câteva zile probabil ne-am cam speria. Ce putem face să dăm tenului un boost și un refresh? Iată câteva idei, pe care le poți pune în practică chiar și fără rezoluții de skin care majore.

  1. Lasă tenul să respire cât mai mult, adică, de fiecare dată când nu e obligatoriu să porți machiaj, nu o face.
  2. Măștile de hidratare și cele potrivite nevoilor tenului tău sunt literă de lege și e musai să fie utilizate măcar de 2 ori pe săptămână
  3. Programează-te la un salon de cosmetică și lasă-te pe mâna specialiștilor
  4. Nu sări rutina ta de îngrijire nici dimineața, nici seara, oricât de obosită ai fii!
  5. Bea cât mai multă apă sau ceai, că tot e sezonul ceaiurilor delicioase și hidratează-te. Dada, chiar și iarna e important să ne hidratăm.
  6. Purtăm afară ce mâncăm în casă. Cu alte cuvinte, alimentația joacă un rol important. După mesele copioase de sărbători e timpul să treci pe verde cât poți de mult, adică să consumi fructe și legume cât mai mult și mai des. Tenul tău îți va mulțumi.
  7. Folosește SPF în fiecare zi, chiar și în această perioadă!

Ce alte trucuri folosești pentru un ten de vedetă?

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy