Home » Insomnia-“The Oldest Pub in Town, now with a twist”

Insomnia-“The Oldest Pub in Town, now with a twist”

Scris de: lifestyledecluj

                  În weekend-ul ce tocmai a trecut a avut loc petrecerea de relansare a celei mai longevive cafenele din Cluj, Insomnia, care a devenit Insomnia Cafe & Bistro. Cu un aer boem oferit de întregul decor și de picturile de pe pereți ai artiștilor vizuali ce au contribuit la noua față, locul care a început ca o galerie foto și de artă, ulterior cafenea, vă așteaptă acum, după 25 de ani de activitate, și cu mâncare delicioasă: “Discutând cu diverși artiști și aflând ce le place să mănânce, am conceput 4 meniuri personalizate: cel al artistului vizual, al sciitorului, al muzicianului și al actorului. Acestea merg bine cu tot ce înseamnă conceptul Insomnia, dar oricine le poate savura.”, a declarat Márkos Tünde, proprietara localului.

Tot Márkos Tünde mărturisește că nu și-ar imagina viața fără artă și cultură, așadar Insomnia rămâne un loc de reunine al diferitelor culturi, iar bucătarul care vine tocmai din nordul Indiei va contribui la păstrarea acestui superb mozaic. 

                  În cadrul conferinței de presă ante-petrecere s-a discutat și despre provocările de care are parte HoReCa în aceste vremuri, iar Márkos Tünde își propune să organizeze cât mai multe evenimente culturale, respectând, evident, toate măsurile necesare: „lansări de carte, vizionări de filme, concerte, ne gândim la multe și abia aștepăm”. 

Georgiana Rotariu

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy