Home »  La aniversarea celor 2 ani de Lidl Plus în România te bucuri de noi beneficii și oferte în aplicația mobilă

 La aniversarea celor 2 ani de Lidl Plus în România te bucuri de noi beneficii și oferte în aplicația mobilă

Scris de: lifestyledecluj

Dragile noastre, știm că urmează cea mai aglomerată perioadă din an. De la cumpărături pentru mese bogate, la cadourile pentru Moș Crăciun, brunch-urile cu fetele pe care sigur vrei să le organizezi sau chiar Secret Santa la birou, aplicația te ajută să economisești timp și bani.

Have no fear, Lidl is here! 🙂

Suntem sigure că ai auzit deja de Lidl Plus , aplicația mobilă care oferă clienților accesul exclusiv la oferte speciale și promoții săptămânale, pentru o gamă variată de produse, precum și alte funcții utile la cumpărături Însă acum vrem neapărat să îți dăm o veste bună, care sigur te va încânta.

La aniversarea a doi ani de Lidl Plus, Lidl actualizează aplicația mobilă și le oferă utilizatorilor activi o secțiune de oferte și reduceri exclusive la o serie de servicii și produse din portofoliul partenerilor colaboratori precum, Regina Maria, farmacia Dr. Max, Bitdefender, DinoParc, Electric Castle etc. Da da, ai citit bine! Vei putea beneficia de super ofertele partenerilor, doar să ai aplicația instalată și un cont activ!

Un singur lucru trebuie să ai în vedere, că atât partenerii din aplicație, cât și ofertele acestora, se actualizează permanent și pune la dispoziție pe o perioadă limitată de timp și în limita stocului disponibil coduri de reducere la cumpărături, pachete personalizate, cât și extra reduceri.

De ce să utilizezi cardul de fidelitate digital Lidl Plus:

  • Cu o simplă scanare a cardului digital la casele de marcat, te bucuri de reducerile și ofertele săptămânale disponibile în magazinele Lidl.  Totul super simplu, dacă ai aplicația deja instalată pe telefon!
  • Apoi, de fiecare dată când utilizezi cardul, primești un talon răzuibil pentru următoarele cumpărături! De la primirea talonului răzuibil în aplicație, ai la dispoziție 7 zile să descoperi ce ai câștigat, iar premiul poate fi ridicat din magazin în maximum 3 zile din momentul răzuirii acestuia. 
  • Planifici organizat și eficient cumpărături, căci poți răsfoi oriunde și oricând revistele săptămânale, direct din aplicație, astfel încât să poți beneficia de cele mai bune produse pentru tine sau cei dragi, chiar la cele mai bune prețuri!
  • Pleci într-un city break cu persoana iubită? Pleci cu firma în teambuilding? Nu știi unde e cel mai apropiat magazin Lidl și e musai să îți iei iei ceva bun? Găsești harta magazinelor Lidl din țară, în timp real, direct în aplicația Lidl Plus la secțiunea „magazine”.

Grăbește-te așadar să îți faci lista de cumpărături și să profiți de cele mai bune oferte și reduceri disponibile în aplicația Lidl Plus!  

Spor la shopping, dragile noastre!

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy