Home » La mulți ani, BFF, cafea!

La mulți ani, BFF, cafea!

Scris de: lifestyledecluj

Se spune că, pentru o viață fericită, în fiecare zi ar trebui să găsim motive de sărbătoare. Dacă încă nu știi ce să celebrezi astăzi, avem o idee: Ziua Internațională a Cafelei! Dacă ești iubitor de cafea nu mai e nevoie de alte explicații. Dacă nu îndrăgești această licoare magică, află că în continuare poți sărbători această zi deoarece există alte modalități interesante în care poți utiliza cafeaua („alte modalități interesante” deoarece e de-a dreptul fascinant cum o simplă ceașcă îți poate face ziua mai bună). 

  1. Cafeaua sau zațul de la cafea – răsfățul perfect pentru pielea ta

Toată lumea vorbește despre efectul miraculos al gomajului cu cafea împotriva celulitei. Magia aceasta nu se întâmplă peste noapte, dar încă de la prima utilizare pielea ta va fi mai fină, strălucitoare, sănătoasă și îți va mulțumi. Poți realiza exfoliantul la tine acasă cu ulei de măsline, ulei de cocos, miere sau chiar adăugând gelul tău de duș preferat. Pentru cele mai bune rezultate alege și un stil de viață echilibrat. 

  • Cafeaua nu revitalizează doar oamenii, ci și mobila

Zgârieturile pe mobilă apar foarte des, deobicei în cele mai vizibile locuri, și dacă ești genul de om atent la detalii, atunci acest lucru va deveni extrem de iritant. Dacă mobila este de o culoare închisă, cafeaua te va salva! Umple zgârietura cu zaț de cafea, lasă ca lemnul să absoarbă „elixirul” și curăță cu o cârpă. Rezultatul chiar te va încânta. 

  • Cafeaua – cel mai bun odorizant

Pune cafeaua într-un borcan deschis sau în orice alt recipient și așază-l acolo unde ai nevoie de o nouă aromă: în frigider, în dulap, în cameră. Poți scăpa și de mirosul de țigară dacă umpli scrumiera cu cafea și o lași să acționeze câteva zeci de minute, dar și de mirosul de ceapă, usturoi de pe mâini. Poți să te speli cu puțină cafea sau, dacă ai mai mult timp liber și ești pasionat de DIY, poți chiar realiza săpunuri cu cafea.

  • În bucătărie, sub mai multe forme

Pe lângă diferitele rețete cu cafea, aceasta mai poate fi utilizată în bucătărie și pentru curățarea tigăilor arse. Îți trebuie doar niște zaț și un burete. Nu e și asta miraculos?

  • Deco

Credeai că nu putem realiza și ceva estetic cu ajutorul cafelei? O idee foarte simplă pornește de la un borcan transparent, un bol transparent sau o sticlă transparentă și câteva boabe de cafea. Mai încolo depinde doar de magia ta!

Georgiana Rotariu

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy