Home » Laura Savu, femeia care a reușit să urce pe podium într-o lume a bărbaților vine la Conferinta 10 femei de 10

Laura Savu, femeia care a reușit să urce pe podium într-o lume a bărbaților vine la Conferinta 10 femei de 10

Scris de: lifestyledecluj

După cum bine știți, pe 10 martie pregătim un super eveniment- 10 FEMEI DE 10, detalii aici.

Laura Savu este de profesie medic stomatolog și o mare iubitoare a motorsportului, după ce în copilărie a practicat 10 ani kartingul de performanță. Cu o experiență consistentă în organizarea competițiilor de profil la nivel național, Laura a fondat Women Rally, singurul Campionat Național de automobilism din România dedicat femeilor. Women Rally este un concept unic de încurajare a femeilor pentru a deveni mai încrezătoare în abilitățile lor la volan, depășind astfel inhibițiile și reușind să se conecteze cu mașina personală într-un mod corect, responsabil, dar și distractiv. Despre provocări, curaj, dar și despre ce înseamnă antreprenoriatul pentru ea aflăm în cadrul conferinței 10 femei de 10 pe 10 Martie. Până atunci, vă invităm să descoperiți câteva detalii despre femeia care a reușit să urce pe podium într-o lume a bărbaților.

Descrie-te într-un cuvânt.

Catifier.

Pentru această descriere aș dori să și explic pe scurt, fiind o definiție a mea dată de fetele cu care am colaborat de-a lungul timpului: o mână de fier într-o mănușă de catifea.

Ce fel de antreprenor crezi că ești?

Consecvent. În antreprenoriat mă definește consecvența, motivația de a-mi îndeplini obiectivele și determinarea de a depăși orice obstacol sau provocare. 

Cafea sau ceai dimineața?

Cafea.

Motto-ul tău în business?

Orice problemă are rezolvare. 

Tocuri sau adidași?

Ambele. În funcție de situație, mă adaptez. Totuși, cel mai important este să fie comode ca să pot să calc cât mai tare pedala pe o atitudine pozitivă.

Crezi că în business totul e noroc sau muncă?

Cred că reușita în business se datorează în mare parte muncii pe care o realizăm. Sinceră să fiu nu prea cred în noroc, ci mai degrabă cred că norocul îl atragem noi singuri prin modul în care alegem să vedem lucrurile și să gândim: cu optimism

Vacanțe la munte sau la mare?

La mare, la căldură este locul care mă ajută să mă deconectez și să mă relaxez. Din păcate însă, lucrul acesta se întâmplă destul de rar.

Începi cu taskurile mici sau cu taskurile mari? 

De regulă încep cu cele care sunt prioritare, indiferent de amploarea lor. 

Ruj roșu sau nude?

Nude.

De ce să vină lumea să te vadă la conferința 10 femei de 10?

Ca să cunoască o femeie care a avut curajul să iasă din zona de confort și să se reinventeze și să descoperim împreună cum se exersează curajul. Vom vorbi despre provocări, despre motivație, dar și despre cât de important este să duci la bun sfârșit orice obiectiv pe care ți-l propui, indiferent de obstacolele întâlnite pe parcurs. Cred cu tărie în puterea a 3 valori principale: încredere, iubire și perseverență. Sunt convinsă că alături de invitatele de la conferința 10 femei de 10 vom reuși să surprindem publicul prezent cu o serie de povești pline de însemnătate. Mă simt onorată să fiu parte din acest eveniment și aștept cu nerăbdare să ne vedem.

BILETE

Biletele early bird s-au epuizat!

Prețul unui bilet este de 220 lei. Pentru studenți prețul unui bilet este de 150 lei.

Acesta include accesul la conferință pentru întreaga zi, coffee break și lunch break. În plus, pentru că suntem în luna femeii vei avea parte de un super goodie bag! Partenerii noștri de la ND MEDHEALTH, ISDINURIAGEEVA IntimaAPIVITA, oferă un goodie bag fiecărei participante la conferință.

Pentru clienții corporate, interesați de achiziționarea unui număr mai mare de bilete pentru femeile din compania lor (cadou de luna femeii), există posibilitatea unor prețuri cu discount special.

Bilete se pot cumpăra de aici. În cazul în care ai nevoie de o altă ofertă personalizată te rugăm să ne scrii aici : contact@lifestyledecluj.ro.

Partneri:  MEZUMFornetti RomâniaOpticlinic MED

SusținătoriBBMJOLIDONYVES ROCHER, Princess Nails SpaMagnoliaND MEDHEALTH, ISDINURIAGEEVA IntimaAPIVITA

Shopping partner: Iulius Mall Cluj-Napoca

Concept creativ& grafică a conferinței: POI Agency

Un eveniment marca Lifestyle de Cluj, Susținut de SPARK SCHOOL.


0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy