Home » Loredana Chinole- C.E.O – Chief Empathy Officer, vine la Conferința WE ARE THE PEOPLE

Loredana Chinole- C.E.O – Chief Empathy Officer, vine la Conferința WE ARE THE PEOPLE

Scris de: lifestyledecluj

Pe data de 14 septembrie 2023 sunteți așteptați la cea mai mare conferință dedicată departamentelor de People din Transilvania. Conferința WE ARE THE PEOPLE este dedicată HR, Employer Branding, Recrutori, Comunicatori Interni și Externi dar și office managerilor.

Următorul speaker anunțat este Loredana Chinole- C.E.O – Chief Empathy Officer.

Loredana Chinole este psihoterapeut sistemic, trainer, coach si dintotdeauna pasionata de oameni si de dezvoltarea lor. 

Este absolventa a Facultatii de Psihologie a Universitatii de Vest Timisoara si detine un masterat in domeniul Managementului Resurselor Umane in Administrarea Organizatiilor. A urmat o formare de 5 ani in Psihoterapie Sistemica in cadrul Institutului de Terapie Familiala Areopagus Timisoara. Si-a inceput cariera ca si educatoare in invatamantul privat unde a lucrat in timpul facultatii timp de 2 ani.

In prezent ocupa rolul de Capability & Developement Lead pentru Europa in cadrul companiei EXL unde si livreaza traininguri de comunicare, feedback si coaching pentru echipa de management si colegi.

A lucrat in ultimii 10 ani in diverse multinationale in roluri de: auditor intern in departamentul de calitate, consultant imbunatatire procese pe metodologia Lean cat si in domeniul Resurselor Umane si Marketing adunand experiente diverse lucrand cu toate departamentele unei corporatii cat si aproape de echipa de management. 

Este sustinatoarea DEI ( Diversity Equity and Inclusion) fiind parte din echipa globala de management board al comunitatii women@bosch pe parcusul celor 6 ani lucrati in aceeasi companie. Proiectele de mentorat, coaching si return2work au fost focusul pentru a dezvolta o cultura organizationala sanatoasa in cadrul companiilor.

A fost numita de catre colegele ei „C.E.O – Chief Empathy Officer” deoarece promoveaza in networkingul ei de pe LinkedIn, empatia ca fiind o trasatura esentiala a leaderilor din lumea post-pandemica. 

In timpul liber ii place sa calatoreasca, sa asculte muzica si sa petreaca timp cu familia si catelui ei Blue.”

Următorii speakeri vor fi anunțați în următoarea perioadă. 

Organizatorii au pus la dispoziția celor interesați bilete la un preț de early bird, care includ întreaga zi de conferință, acces total la foaierul de activări ale brandurilor participante, cafea și prânz și promit o zi extraordinară pentru specialiștii în domeniu.

WE ARE THE PEOPLE este o conferință organizată de HOHA EVENTS, powered by EMERSON, alături de MEGA IMAGE, Fornetti Romania, Opticlinic Med, ZenitechDaisler Print HouseIulius Mall Cluj,Rodizio.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy