Home » Lumânari Star- un business de familie ce luminează tot mai puternic

Lumânari Star- un business de familie ce luminează tot mai puternic

Scris de: lifestyledecluj

Ne place tare mult să dăm peste povești faine pe care să le împărțășim cu voi, iar cea de azi nu face excepție de la regulă! Remus, Lia și pitica lor frumoasă sunt în spatele brandului clujean Lumânari Star– magazin online de lumânări handmade din ulei de palmier cu diferite forme, culori și parfumuri. Lumânările sunt realizate 100% manual din materiale naturale și Lia se ocupă de tot ce implică acest business, de la preluat comanda de la client la prelucrat ceara și creat lumânarea și apoi de pregătirea coletului de livrare.

Sigur, sunt destule business-uri de profil, dar ce ne-a atras atenția a fost pasiunea pe care Lia o are atunci când povestește despre lumânările pe care le confecționează, cu cât entuziasm și bucurie descrie etapele de producție, cum se dă peste cap atunci când are comenzi speciale, pentru a găsi materie primă sau formele dorite de client. Atunci când pui suflet se simte, iar Lia și-a pus sufletul pe tavă în acest proiect transformat din hobby în full time job.

De unde numele de Lumânări Star?

“Numele business-ului l-am ales într-o frumoasă seară, când stelele luminau incredibil, ne-a dus imediat cu gândul la lumina lumânărilor și am vrut să ne amintim mereu de magia acelei seri. Mereu mi-a făcut plăcere să reciclez și să creez, căutând proiecte diy am găsit un filmuleț despre cum poți să faci singur lumânări și am fost vrăjită. A fost dragoste la prima vedere “, povestește Lia.

Ce tipuri de lumânări produceți?

“Producem lumanari parfumate în diferite forme, pentru sfeșnic, suport, farfurie sau chiar pentru felinare. Avem lumânări pentru ceremonia de botez, pentru mărturii de nuntă sau botez, center piece-uri sau pentru cadouri. Lumânările sunt un cadou extraordinar pentru orice ocazie, eu chiar îndemn să vă uitați puțin peste oferta noastră și să îmi dați un semn dacă nu găsiți exact modelul dorit, voi face tot posibilul să aveți exact ce vă doriți!” .

Cu cât timp înainte ar trebui să comandăm de exemplu mărturiile pentru nuntă sau botez?

“Dacă modelele sunt deja pe site, atunci înseamnă că le putem face destul de repede. Ne ajută însă să știm cât mai din timp, să spunem cu 1-2 luni în avans, mai ales în sezonul de vară, când lucrurile sunt puțin mai aglomerate pe acest segment. Dacă nu avem exact ce vă doriți pe site, cum spuneam mai sus, îmi dați un semn și discutăm cum vă putem ajuta. Dar tot așa, cu cât mai din timp cu atât mai bine, mai ales dacă e nevoie de o formă specială.”

Care este cel mai bine vândut model sau modele?

Vedeta e cu siguranță ursulețul, în diferite culori, dar și inimioarele, atât cele simple cât și cele cu flori.

Avem însă și alte modele foarte drăguțe, care “câștigă” teren, de exemplul unicornul sau flutarașul. Comenzile depind și de calendarul social, de anotimp, de sărbători, sunt mulți factori care influențează alegerile clienților. Noi suntem bucuroși să le răspundem dorințelor oricum.

Imediat urmează Sărbătorile, așa că vă sfătuim să vă alegeți din timp cadourile pentru cei dragi sau pentru colegii de muncă, direct de pe site-ul celor trei mușchetari simpatici din Cluj!

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy