Home » Luni începe LOVE RACE, compeția creatorilor de conținut, în luna iubirii, la Iulius Mall Cluj

Luni începe LOVE RACE, compeția creatorilor de conținut, în luna iubirii, la Iulius Mall Cluj

Scris de: lifestyledecluj

Încă de la momentul lansării, Lifestyle de Cluj a surprins întotdeauna cu evenimente ieșite din tipare, care să conecteze comunitatea online și offline cu brandurile locale și naționale, iar competiția LOVE RACE dă startul unui an plin de evenimente BTL.

În luna iubirii, peste 20 de creatori de conținut se vor întrece într-o competiție contra timp, cu scopul de a interacționa cu unele din cele mai iubite branduri din Iulius Mall Cluj, care au răspuns afirmativ provocării Lifestyle de Cluj.

Aceștia vor lua startul de la parterul mall-ului, unde organizatorii vor pregăti toate cele necesare pentru ca aceștia să înceapă competiția. Pe baza unor indicii, participanții vor trebuie să localizeze brandul/ magazinul și să îndeplinească provocarea: fie un selfie, fie o poză la un produs legat de promoțiile/ ofertele lunii februarie sau un alt produs best seller pe care îl doresc promovat, postat pe story instagram, cu tag către brand și organizatorii.

Scopul evenimentului este de a conecta creatorii de conținut cu produsele/ campaniile destinate lunii iubirii (Valentine’s Day și Dragobete) dar și de a o oferi o experiență unică de interacțiune cu brandurile participante și de a le promova publicului larg.

Competiția va avea un mare câștigător, care va primi un premiu special, dar nici ceilalți participanți nu vor pleca fără goodie bag-uri, pentru a se bucura mai departe de produse de top, oferite cu mult drag de brandurile aflate în LOVE RACE. Finish-ul va avea loc la Iconic Garden, unde, creatorilor de conținut li se pregătește o surpriză.

Brandurile care participă la LOVE RACE sunt:

Leonidas Cluj ( Instagram, Facebook)

Marionnaud România, (Instagram, Facebook)

Jolidon (Instagram, Facebook)

Douglas România (Instagram, Facebook)

Yves Rocher (Instagram, Facebook)

Florăria Magnolia (Instagram, Facebook)

Mulțumiri speciale pentru deschidere : Iulius Mall Cluj

Mulțumiri speciale pentru implicare și suport: Iconic Garden

Un eveniment Lifestyle de Cluj.

Următoarea competiție o să fie anunțată curând! Între timp, fiți cu ochii pe contul nostru de instagram pentru a urmări în timp real competiția LOVE RACE!

1 Comentariu
0

Related Articles

1 Comentariu

Creatoarea de conținut Cătălina Cotoc a câștigat competiția LOVE RACE 2023 - LifeStyleDeCluj februarie 15, 2023 - 7:01 am

[…] Cătălina Cotoc a câștigat competiția… Cel mai mare mesh pictat care purifică aerul,… Luni începe LOVE RACE, compeția creatorilor de conținut,… Șamponul mov, un must-have chiar și pentru brunete… Blandiana Horațiu, stilistul care pune […]

Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy