Home » Mai pregătiți pentru Blue Monday

Mai pregătiți pentru Blue Monday

Scris de: lifestyledecluj

Din 2005 încoace, cea de-a treia zi de luni din ianuarie e numită Blue Monday și este considerată cea mai deprimantă zi din an, cu un risc major asupra sănătății psihice. Potrivit unor cercetări, trecerea sărbătorilor de iarnă, cheltuielile din decembrie, vremea posomorâtă și perspectiva îndepărtată a unei vacanțe sunt doar câteva dintre motivele care contribuie la acest fenomen.

#BlueMondayRomania, campania prin care se oferă ședințe gratuite de consiliere psihologică în perioada considerată cea mai dificilă din întregul an. Între 17 și 21 ianuarie 2022, zeci de specialiști îți vor sta la dispoziție.

„Te simți trist, fără energie și cu tot mai puțină încredere în tine? 🙁Dă-ne de veste pe https://bluemonday.ro/, iar noi îți venim în ajutor.”

* Blue Monday Romania e o inițiativă a Daisler Asociatia, coordonată de psihologii Psiholog Denisa Niță, Psiholog Mădălina Bogdan și Cristina Lațcu.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy