Home » Masterclass în premieră la Sports Festival 2024, cu Andre Agassi și Steffi Graf

Masterclass în premieră la Sports Festival 2024, cu Andre Agassi și Steffi Graf

Scris de: lifestyledecluj

Sports Festival (13-16 iunie 2024) pregătește o ocazie unică pentru fanii tenisului din România. Andre Agassi, legenda tenisului mondial cunoscut pentru stilul său inconfundabil de joc, va susține alături de soția sa, Steffi Graf, o altă legendă a sportului cu un palmares impresionant de 22 de titluri de Grand Slam, un masterclass exclusiv. Publicul va putea să îi asculte pe cei doi și să descopere povești din culisele carierelor lor impresionante. Evenimentul va avea loc în data de 16 iunie, de la ora 14:00, în BTarena. Masterclass-ul va fi moderat de Andreea Esca, iar locurile sunt limitate. 

Biletele masterclassului susținut de Andre Agassi și Steffi Graf la Sports Festival, se pun în vânzare marți, exclusiv pentru posesorii cardului Mastercard de la Banca Transilvania, care vor beneficia și de 10% discount. De miercuri, 22 mai, se deschide vânzarea de bilete online fără restricții, iar posesorii de carduri Mastercard BT beneficiază în continuare de aceeași reducere de 10%. Cei care vor să participe pot să își achiziționeze biletul online, de pe: https://bilete.sportsfestival.com/. Taxa de participare costă 100 de lei, iar jumătate din valoarea fiecărui bilet vândut va fi donată către susținerea activității Fundației Nadia Comăneci

Cei doi tenismeni celebri sunt invitații speciali ai Sports Festival la demonstrativul de tenis. Ei vor juca pentru prima dată în fața publicului din România, iar formula de patru, alături de Simona Halep și Andrei Pavel, este o premieră globală. Spectacolul de tenis va avea loc cu o zi înainte de Masterclass, în 15 iunie, de la ora 18.00, în BT arena.

De-a lungul edițiilor anterioare ale Sports Festival, publicul a putut vedea la Masterclass profesioniști din sport dedicați profesiei lor, cu rezultate excepționale: Darren Cahill, Patrick Mouratoglou, Ana Maria Brânză.

COMPETIȚII ȘI EVENIMENTE SPECIALE

Competiție internațională de șah

Sports Festival va găzdui cea de-a doua etapă a circuitului Grand Prix România. Competiția de șah rapid se va desfășura între 13-14 iunie, în sala BT ARENA și are un fond de premii impresionant ce se ridică la 30.000 EUR. 

Simultan cu acest circuit se va desfășura și proiectul ”Educație prin șah”, unde s-au înscris peste 3000 de profesori din mai mult de 500 de instituții de învățământ. Competiția așteaptă peste 500 de copii, de la clasa pregătitoare până la clasa a IV-a. Turneul va avea loc pe 13 iunie, ora 9:00, la BT Arena. 

Ambele evenimente sunt organizate de Federația Română de Șah. Ca și anul trecut, multiplul campion mondial, Viswanathan Anand ca fi prezent la competiția de șah de la Sports Festival.

Red Bull Four 2 Score

O competiție inovatoare de fotbal 4 la 4 – Red Bull Four 2 Score – vine la Sports Festival, pe 15 și 16 iunie. Este al doilea an în care jucători amatori, atât bărbați, cât și femei din întreaga lume își demonstrează abilitățile și luptă să-și reprezinte țara în finala mondială care va avea loc la RB Leipzig, în Germania.

Red Bull Four 2 Score este conceput special pentru jucători și fani ai fotbalului de atac. Este un joc solicitant, care nu lasă loc de ezitare. Fiecare echipă, formată din 4 membri și o rezervă, joacă meciuri de câte 10 minute, fără pauze și fără portar. Golurile marcate în primul și-n ultimul minut se contorizează dublu, pentru a crește miza jocului și adrenalina. În cadrul Sports Festival vor avea loc 2 etape de calificări, ultimele înainte de finala națională din 23 iunie, de la București.

Toți cei care-și doresc să participe la Red Bull Four 2 Score au ocazia să intre într-un proiect inedit, să se distreze și, cel mai important, să reprezinte România la finala globală. Regulile de înscriere sunt disponibile aici: https://www.redbull.com/ro-ro/events/four-2-score/.

Canicross 

Începând din acest an, cățeii devin oficial participanți ai competițiilor Sports Festival. Iubitorii sportului care au acasă un prieten patruped au șansa de a concura împreună, în premieră, la două probe: OBSTACLE RUN, tandem om și câine pe un circuit cu obstacole de aproximativ 300m, și DOG SPEED RUN, o probă de alergare a cățelului spre stăpân pe un culoar de 50m. Canicross va avea loc duminică, 16 iunie, în Parcul Central din Cluj-Napoca, iar înscrierile se pot face aici: https://www.sportsfestival.com/canicross-dog-speed/

Crosul Supereroilor

Competiția dedicată amatorilor va avea loc duminică, 16 iunie. Participanții vor avea din nou șansa de a-și încerca forțele într-un cadru organizat, dar și de a susține o cauză nobilă: renovarea secției de Neonatologie a Maternității Stanca din Cluj-Napoca prin campania „Spitale Publice din Bani Privați” (Fundația Metropolis). Înscrierile se pot face online, până pe data de 9 iunie 2024, ora 20:00, accesând pagina oficială a crosului la una dintre cele trei categorii: 10K OPEN feminin/masculin, 5K OPEN feminin/masculin și FAMILY 5 KM: https://www.sportsfestival.com/crosulsupereroilor/.

Turneu de fotbal pentru copii U8-U14

Copiii pasionați de fotbal se pot înscrie, cu echipele din care fac parte, la Turneul de fotbal pentru copii, categoriile Under 8 și Under 14. Competiția va avea loc în perioada 14-16 iunie și este organizată de Sports Festival în parteneriat cu FC Universitatea Cluj, Federația Română de Fotbal și Universitatea Babeș-Bolyai.

Înscrierile se pot face până în data de 26 mai. 

Mai multe detalii, aici: facebook.com/events/s/sports-festival-cup-i-turneu

Rugby – minirugby și turneu național U14

Finala turneului național de rugby Under 14 va avea loc în cadrul Sports Festival, duminică, 16 iunie, în Parcul Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca. Sâmbătă, 15 iunie, va avea loc o competiție de minirugby pentru echipe de copii U6, U8, U10 și U12.

Detalii aici: https://www.sportsfestival.com/competitii/

Beach Volley SUPER OPEN

Pasionații de beach volley se pot înscrie la Super Open-ul organizat în 15-16 iunie, în cadrul Sports Festival. Competiția se va desfășura la cele două terenuri de volei pe nisip amenajate în Parcul Babeș în 15-16 iunie. Startul se va da pentru 24 de echipe la categoria Amatori Masculin și 16 echipe la categoria Amatori Feminin. Modalitatea de joc va fi tablou cu dublă eliminare. Taxa de înscriere este de 200 RON/echipă, iar clubul partener al acestui eveniment este VO Sports.

Înscrierile se pot face aici: https://www.sportsfestival.com/competitii/

CONCERTE ȘI DISTRACȚIE LA SCENĂ 

Ca de obicei, din cadrul Sports Festival nu vor lipsi concertele prin care publicul va fi invitat la mișcare prin dans. Joi, 13 iunie, la ora 20:00, pe scena principală a evenimentului, vor urca cei de la Voltaj. Vineri, atmosfera va fi întreținută de Ami, iar sâmbătă de MC Dylma. În ultima zi a festivalului, distracția începe cu Zurli Show, iar apoi continuă de la ora 20:00 cu Otravă și Andreea Esca.

Sports Festival, cel mai mare eveniment multi-sport din România, ajunge în 2024 la cea de-a cincea ediție. În 2023, a atras un număr record de participanți: peste 150.000 de copii și adulți au descoperit și s-au bucurat de un întreg univers al sportului. Festivalul înseamnă 4 zile dedicate sportului care includ activități de inițiere, provocări sportive, super campioni față în față cu fanii, la Sports Talks, masterclassuri dedicate profesioniștilor, crosul Supereroilor, competiții, parada cluburilor sportive și evenimente demonstrative care transformă sportul într-un adevărat spectacol.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy