Home » Met Gala 2022 Red Carpet Fashion

Met Gala 2022 Red Carpet Fashion

Scris de: lifestyledecluj

,,Met Gala”, numită ,,Gala Institutului de Costume”, este o gală anuală de strângere de fonduri organizată în beneficiul ,, Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute”  în New York. Este recunoscută ca fiind cea mai prestigioasă și importantă noapte în domeniul fashion. Celebrități din diverse domenii precum film, muzică, fashion, televiziune, sport, social media sunt invitați la această gală, organizată de bine cunoscuta revistă de modă VOGUE

Gala are loc în fiecare an, în prima luni din mai. Met Gala oferă bineînțeles o temă specifică și grandioasă cu mult timp înainte ca aceasta să aibă loc. Tema anului 2022 a fost ,, Gilded Glamour”. 

Gilded Glamour sau Epoca de Aur a avut loc între 1870 și 1890. Termenul inventat de Mark Twain reprezintă prosperitate, industrializare și creștere. Este suficient să spunem că un amestec de textile și un exces de franjuri, funde, volane și alte detalii decorative s-ar potrivi perfect pe covorul roșu din acest an. Într-un cuvânt: exces.

Acum că v-ați familiarizat puțin cu ideea și tema acestui eveniment, dorim să vă arătăm câteva dintre ținutele care au respectat tema și au fost impecabile. 

           Billie Eilish in Gucci

Emma Chamberlain in Louis Vuitton

Blake Lively in Atelier Versace & Ryan Reynolds in Ralph Lauren

Taylor Hill in Miss Sohee

Paloma Elsesser in custom Coach 

   Nyjah Huston

Dwyane Wade in Versace  

Laura Harrier in Glemaud  

Quannah Chasinghorse in Prabal Gurung

Look-uri care mai de care mai spectaculoase, iar ca deobicei vă invităm să ne spuneți părerea personală, preferatul/preferata voastră de la Met Gala, pe pagina de instagram Lifestyle de Cluj.

Oana Radu

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy