Home » Mihaela Ivan, CEO WolfArt, Agenția de Imagine – „Este un moment când trebuie să alegi în a face ce spun alții că e potrivit pentru tine sau ce-ți spune intuiția”

Mihaela Ivan, CEO WolfArt, Agenția de Imagine – „Este un moment când trebuie să alegi în a face ce spun alții că e potrivit pentru tine sau ce-ți spune intuiția”

Scris de: lifestyledecluj

După cum bine știți, pe 10 martie pregătim un super eveniment- 10 FEMEI DE 10, detalii aici.

Pentru că ne dorim să facem puțin teasing înainte de eveniment și să cunoașteți mai bine speakerii, azi am pregătit 10 întrebări pentru Mihaela Ivan, CEO • WolfArt • Agenția de Imagine •.

  • OM, creator de conținut, crește business-uri, oameni și hibrizi de lup.

Alături de echipa sa, haita de la WolfArt Agenția de Imagine din Bistrița-Năsăud, efectiv fac le place, show în mediul online, din cuvinte și culoare, gestionează situații de criză și organizează evenimente cu ștaif.

A fost consultant politic, lucrând în Guvernul României, dar și în străinătate, absolventă a Institutului Diplomatic Român, director al Cancelariei Prefectului din Bistrița-Năsăud, consilier al Președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a făcut parte din echipa care a construit brandul județului de unde vine, Poarta Transilvaniei.

A pus punct activității în mediul public și a intrat cu bocancii în mediul privat. 

Agenția de Imagine Wolf Art, în nici un an de la deschiderea sa are sucursale la Bistrița, București și Cluj.

Și povestea nu se oprește aici.

Descrie-te într-un cuvânt.

Creativă.

Ce fel de antreprenor ești?

Antreprenoriatul este un concept pretențios pentru mine. Sunt mai degrabă un soldat creativ. Soldat pentru că fără o bună organizare și disciplină, creativitatea se risipește. Și pun mult suflet, pentru ca businessurile oamenilor pentru care lucrez, să crească.

Cafea sau ceai dimineața?

Cafea neagră.

Mottto-ul tău în business?

Ce e posibil facem acum, ce e imposibil ne va lua puțin timp, dar facem spectacol.

Tocuri sau adidași?

Bocanci.

Crezi ca în business totul e noroc sau muncă?

Nu muncă, foarte multă muncă și o doză considerabilă de suflet. Acesta este ingredientul ce creează magia.

Vacanțe la munte sau la mare?

La mare este răspunsul scurt, însă nu locul este important, ci felul în care te face să te simți. 

Apoi, oamenii din jur. Fie că mergi cu ei, fie că-i cunoști acolo.

Începi cu taskurile mici sau cu taskurile mari?

Încep prin a delega taskuri, apoi rezolv taskurile în ordinea priorităților, indiferent că sunt mici sau mari.

Ruj rosu sau nude?

Roșu.

De ce să vina lumea să te vadă la conferința 10 femei de 10?

Nu o să le vorbesc despre branding sau cât de minunată este Agenția de Imagine Wolf Art, căci acesta ar putea să fie discursul brandurilor pe care le creștem. 

În schimb vreau să le vorbesc despre faptul că o linie de finish este începutul unei noi curse. Înainte de a deschide WolfArt, am fost consultant politic, lucrând pentru clienți din România și din străinătate, m-am întors acasă și am lucrat în administrația publică, am pornit motoarele comunicării instituționale în Bistrița-Năsăud, am lucrat la realizarea brandului județului de unde vin, Poarta Transilvaniei, și am ales să spun stop, atunci când toți credeau că urmează să-mi iau un avânt și mai mare în acest domeni.

Însă, este un moment când trebuie să alegi în a face ce spun alții că e potrivit pentru tine sau ce-ți spune intuiția. 

Și să înțelegi că poți să o iei de la capăt oricând.  Totuși, ai nevoie de minim 3 ingrediente. 

BILETE

Prețul unui bilet EARLY BIRD este de 185 lei. Biletele cu preț redus sunt în număr limitat și se pot cumpăra de aici. După finalizarea stocului de bilete la preț redus, prețul participării la conferință va fi de 250 lei.

Acesta include accesul la conferință pentru întreaga zi, coffee break și lunch break. În plus, pentru că suntem în luna femeii vei avea parte de un super goodie bag! Partenerii noștri de la ND MEDHEALTH, ISDINURIAGEEVA IntimaAPIVITA, oferă un goodie bag fiecărei participante la conferință.

Pentru clienții corporate, interesați de achiziționarea unui număr mai mare de bilete pentru femeile din compania lor (cadou de luna femeii), există posibilitatea unor prețuri cu discount special.

Bilete se pot cumpăra de aici. În cazul în care ai nevoie de o altă ofertă personalizată te rugăm să ne scrii aici : contact@lifestyledecluj.ro.

Partneri:  MEZUMFornetti RomâniaOpticlinic MED

SusținătoriBBMJOLIDONYVES ROCHER, Princess Nails SpaMagnoliaND MEDHEALTH, ISDINURIAGEEVA IntimaAPIVITA

Shopping partner: Iulius Mall Cluj-Napoca

Concept creativ& grafică a conferinței: POI Agency

Un eveniment marca Lifestyle de Cluj, Susținut de SPARK SCHOOL.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy