Home » Mixit lansează primul său Calendar de Paște cu surprize crocante, colorate și aromate

Mixit lansează primul său Calendar de Paște cu surprize crocante, colorate și aromate

Scris de: lifestyledecluj
  • Colecția de Paște de la Mixit include 20 de idei de amestecuri, dar și trei tipuri de vouchere
  • Produsele se constituie și în cadouri potrivite pentru a fi oferite de companii angajaților lor cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Mixit, compania cehă ce produce amestecuri personalizate de musli și fructe liofilizate, a lansat primul său Calendar de Paște plin de surprize, culori și arome. Calendarul include 10 surprize de la Mixit, cutiuțele fiind potrivite pentru a fi deschise începând din Duminica Floriilor. Pachetul include și o foaie cu autocolante pentru a decora ouăle de Paște sau calendarul-cadou.

Colecția de Paște de la Mixit include, pe lângă acest calendar, mixuri de Paște, terci de Paște – la tub sau set de cinci punguțe, ouă de Paște, un set cadou de Paște cu bol cu motive florale, covrigei Mixit – Mix jucăuș, un set de Paște cu bol de primăvară, batoane Mixitka cu arome de Paște, dar și câteva amestecuri de Paște în ediție limitată. 

Pe lângă toate acestea, Mixit oferă și posibilitatea de achiziție a unui voucher-cadou (de 50, 80 sau 150 lei) care poate fi oferit în dar familiei sau prietenilor pentru ca aceștia să își poată alege singuri produsele Mixit preferate. 

Nu lipsește din colecție nici pasărea Mixit pluș în cutie cadou – un puișor drăgălaș, plușul Mixit fiind certificat în cadrul Institutului ceh de testare (TZÚS) și fiind marcat CE. 

„Mixit continuă să inspire familiile să petreacă sărbătorile împreună, în moduri noi, plăcute. Lansăm în acest an primul nostru Calendar de Paște în care am inclus produsele noastre-vedetă pentru această perioadă: terci, Mixitka, ouă, chips de cocos, bomboane și alte produse, toate cu arome speciale de Paște. Fiecare zi de așteptare devine astfel prilej de a fi recunoscători pentru tot ce avem și de a ne bucura de o surpriză dulce” a declarat Martin Wallner, cofondator Mixit. 

Produsele din colecția de Paște Mixit se constituie în cadouri perfecte pentru familie și prieteni, dar și pentru cadourile oferite angajaților cu această ocazie, selecția disponibilă în această perioadă satisfăcând cele mai exigente gusturi.

„Produsele de Paște incluse în colecția 2023 aduc o explozie de culori specifice primăverii și arome. Fie că vă pregătiți să primiți musafiri în ziua de Paște sau vă doriți să dăruiți produse crocante și gustoase, produsele și seturile disponibile sunt alegerea perfectă. De la  Mixul de Paște, o ediție limitată, cu ingrediente în toate culorile primăverii, la iubitele ouă de Paște, colorate natural, de la Festinul de Paște cu toate bunătățile Mixit la terciul de Paște pentru o gustare inedită în timpul zilei și de la covrigeii Mixit – amestecul special colorat de Paște – și până la batoanele Mixitka, toate se vor constitui în gustări apreciate de familie și prieteni. Le dorim tuturor clienților noștri să aibă un Paște fericit” a spus Tomáš Huber, cofondator Mixit.

Despre Mixit.ro

Mixit este un magazin online în care clienții își crea propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate și nucile preferate.

În prezent pe site există peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, semințe, precum și delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include și amestecuri deja pregătite, create de nutriționiști, dar și ingrediente speciale pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau alergici la anumite tipuri de alimente. 

Alte produse din sortimentul Mixit sunt ciocolatele Mixit, cu un conținut de ciocolată neagră de calitate 70%, îmbogățită cu fructe liofilizate și nuci sănătoase. Pe site se găsesc și Mixitky, batoane de müsli, băuturi pudră, mixuri sărate de alune și brânzeturi. Întrucât Mixit consideră că și ambalajul este de o importanță deosebită, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personală din punctele Packeta.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy