Home » Noutăți INTIMATE de la APIVITA

Noutăți INTIMATE de la APIVITA

Scris de: lifestyledecluj

Femeile au motive întemeiate să acorde atenție igienei zonei intime. Odata considerat tabu, acest subiect devine unul din ce in ce mai deschis, cu precadere de către femeile care văd sănătatea vaginală ca parte a unui regim mai amplu de îngrijire personală. Conform unui survey efectuat de Mintel, 76% dintre femei înțeleg beneficiile igienei, dar nu percep clar diferența dintre beneficiile spălării intime VS spălarea generală a corpului. Zona intimă este adesea expusă la temperaturi și umiditate ridicată, funcția barierei de apărare este mai slăbită, iar efectele hormonilor și secrețiile corporale pot determina mirosuri neplăcute și predispoziție către infecții vaginale.Cu o abordare curată a igienei feminine, APIVITA oferă experiența supremă de împrospătare pură lanând o linie noua de îngrijire a zonei intime cu propolis antibacterian natural combinat cu ingrediente active puternice.

Gama INTIMATE conține:

  • DAILY Gel de curățare delicat pentru zona intima, cu utilizare zilnică pentru protecție și prevenție, fără a provoca uscăciune vaginală.
  • PLUS Gel de curățare delicat pentru zona intima, cu extra protecție împotriva micro-organismelor și a iritațiilor minore frecvente. Curață delicat și reduce mâncărimile și iritațiile, restabilind în același timp echilibrul natural al florei.
  • LADY Gel de curățare delicat pentru zona intima, cu protecție împotriva uscăciunii vaginale: ideal pentru menopauză și uscăciune vaginală. Calmeaza iritațiile si mâncărimile, hidratează și oferă o senzație de confort.

INGREDIENTE ACTIVE:

PROPOLIS ANTI-MICROBIAN: cu acțiune antimicrobiană pe termen lung, menținând în același timp echilibrul microbiomului pielii.

RĂDĂCINĂ DE CICOARE: un prebiotic natural care ajută la reechilibrarea microbiomului pielii, în timp ce organismele dăunătoare sunt reduse.

ACID LACTIC: un acid organic biodegradabil, care se găsește în mod natural în corpul uman, cu proprietăți hidratante și antibacteriene.

LIPOAMINO ACID: derivat natural, care oferă dermo-protecție pentru refacerea învelișului acid al pielii. Ideal pentru pielea sensibila.

INFUZIE DE HAMAMELIS: o infuzie antioxidantă care calmează și ameliorează mâncărimea.

Gama completă INTIMATE este produsă în fabrica bioclimatică APIVITA din Markopoulo, Attica, Grecia.  Este disponibilă în farmacii și în punctele de lucru selecționate.Distribuit in România prin ND Medhealth 

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy