Home » O lume fără norme de gen la AboutYouFashionWeek-ul din Berlin

O lume fără norme de gen la AboutYouFashionWeek-ul din Berlin

Scris de: lifestyledecluj

În perioada 11-15 septembrie, Berlin a fost gazda ABOUT YOU Fashion Week Autumn/ Winter 2021,  un eveniment atipic și extrem de actual, așa cum este de altfel descris și de către organizatori: “Vă invităm într-o lume fără norme de gen, unde descoperim puterea de a ne crea propriile identități. Vă luăm cu noi într-o călătorie pentru a descoperi cine suntem cu adevărat – lăsând în urmă judecata, stereotipurile și programarea pentru a celebra libertatea de identitate.  Pe parcursul celor cinci zile, invitați din toată lumea s-au putut bucura de prezentări de modă ale brandului Adidas,LeGer de Lena Gercke, Levi’s, Jack & Jones, Lena Meyer-Landrut, Tom Tailor, Guido Maria Kretschmer, Esprit, HOERMANSEDER, Lascana și Leni Klum. 

Am vrut să aflăm la cald părerea influencerilor clujeni invitați despre atmosferă, show, prezentări și piese must have pentru toamna/iarna lui 2021.

« Berlin a fost surprinzător de relaxant pentru mine, un oraș atât de cosmopolit și relaxat în același timp- recunosc că mă așteptam să fie aglomerație, agitație, însă a fost chilleală maximă.
La AboutYouFashionWeek a fost wow wow wow! Oameni mega cool în ținute creative și pline de îndrăzneală, un vibe plin de energie. Am fost impresionată de cât de bine au organizat totul, dar și cat de cool sunt oamenii lor- germanii și asta pentru că am intrat în vorbă cu o parte din persoanele pe care le știam doar de pe Instagram. Legat de shows, am avut norocul să prind opening show-ul About You care a mixat toate brandurile de pe shop-ul online aboutyou.ro. Mi-a plăcut maxim cum au mixat piesele și faptul că nu au ținut cont de gender-ul lor, am vazut multe gagici îmbrăcate în piese masculine și invers. And that’s amazing!! Iar cel de-al doilea show, ShyxWear at AboutyouFashionWeek a fost pe mood de super gagici, ținute fresh, chic, young. Ca piese must have: sacouri de piele, blănuri colorate, sneakers integrați cât mai mult în ținute și multă culoare “

Mădălina Merca

„Tocmai ce m-am intors din Berlin și primul meu Fashion Week a fost o experiență foarte faină, pentru care le sunt recunoscătoare celor de la About you. Nu doar că am văzut piese vestimentare pe care am să le comand cu prima ocazie, cum ar fi o pereche de bocanci crem și paltoane pentru toamnă, dar am avut și parte de un adevărat city break alături de logodnicul meu, în care am descoperit Berlinul împreună. M-am bucurat să întâlnesc câțiva influenceri pe care îi urmăream încă de pe vremea când nu făceam parte din această lume, ne-am pozat, am băut un cocktail și am creat noi legături”

Camelia Crișan

„A fost o experiență neașteptat de frumoasă, colecția este alcatuită din piese tomantice, în culori pământii, dar a cuprins și articole vibrante, paietate, rochii de seară potrivite pentru sărbătorile de iarnă! Berlinul mi-a plăcut foarte mult, am fost surprinsă să văd cât de bine sunt îmbrăcații oamenii, au un stil casual, minimalist dar totodată bine gândit. Orașul are prețuri accesibile și cred că este foarte potrivit pentru un city break prelungit. Mâncarea vegană este foarte buna și proaspată.”

Adela Moldovan

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy