Home » Oferă cel mai frumos dar de Crăciun: Viitorul!

Oferă cel mai frumos dar de Crăciun: Viitorul!

Scris de: lifestyledecluj

Să faci un bine în prag de sărbători nu a fost niciodată mai ușor! Iar de sărbători, cei mici sunt întotdeauna în gândurile noastre.

Pentru un viitor luminos (așa cum ne dorim pentru toți micuții din lume) e nevoie însă de o fundație solidă, iar aceasta se clădește încă din copilărie. De la căldura familiei, la clipe de joacă și răsfăț, până la toate resursele necesare pentru o educație incluzivă, fiecare din noi își poate aduce aportul. Chiar și prin gesturi mici, dar care au un impact uriaș! 

Până pe 28 decembrie 2022, fiecare jucărie cumparată din magazinele Lidl înseamnă 1 leu donat de companie către World Vision România. Poți alege o jucărie de lemn, o jucărie de construit, jocuri educative sau altele, găsești chiar aici colecția care face parte din campanie. Astfel, aproape 1500 de copii din medii vulnerabile vor beneficia de acces la educație digitală, cu sprijinul Lidl România, printr-o campanie derulată împreună cu World Vision România.

De ce să te implici ?

  • Pentru că unul din zece profesori spune că elevii au pierdut până la 80% din materie pe perioada unui singur an de pandemie și școală online, conform unui studiu World Vision România, desfășurat anul trecut, ce analiza viitorul educației digitale.
  • Pentru că neavând acces la tehnologie și educație digitală, copilașii din zone defavorizate nu vor avea același start în viață.
  • Pentru că poți ajuta și tu în mod real la viitorul nostru, al tuturor, ajutând cei aproape 1500 de copii beneficiari ai programului „Pâine și mâine”, demarat de World Vision România, cu sprijinul Lidl România, să își continue studiile având acces la resursele educaționale și pedagogice necesare, pentru întregul an școlar 2022-2023.
  • Pentru că vei ajuta prin cumpărarea unei jucării la dotarea a 33 de școli din România cu mobilier școlar (dotare biblioteci, clase etc.), echipamente electrice și electronice, precum și cu materiale didactice, pentru peste 30 de comunități din medii defavorizate.
  • Pentru că vei face o faptă bună în prag de sărbători.

Ca să te ajutăm să te decizi mai ușor, iată recomandările noastre de cadouri:

  • jucărie de pluș la 44,99 lei, pe care poți să o oferi unei persoane dragi:

Poza cu produsul

  • Un joc de construit din lemn, cu care se poate juca întreaga familie în serile geroase de iarnă, la 44,99 lei:

Poza cu produsul

  • cafenea din lemn, pentru viitoarea barista a familiei voastre, la prețul de 149 lei

Dar din dar se face rai și în timp ce oferi bucurie celor dragi, ajuți implicit alți 1500 de copilași! Nu uita, până pe 28 decembrie, cumpărăturile tale aduc un viitor mai bun! Spor la cumpărături la Lidl!

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy