Home » Pasionații de design interior își dau întâlnire la Deco Days 2021

Pasionații de design interior își dau întâlnire la Deco Days 2021

Scris de: lifestyledecluj

Deco Days este evenimentul transformat în experiență vizuală și tactilă pus în șcenă de Mendola Fabrics, pentru lansarea noii colecții de perdele și draperii. Anul acesta, la cea de-a 6-ea ediție, evenimentul se transforă dintr-unul închis – adresat anterior doar partenerilor de business – în unul ce promite plus valoare publicului larg. Astfel, pasionații de design de interior sunt invitați să viziteze târgul ce va avea loc în 24 si 25 septembrie la BT Arena.

Ileana Raducanu – designer și moderator, Adela Pârvu – designer și blogger de interior, Bogdan Bob Radulescu – prezentator, designeri, arhitecți, stiliști și alți creativi din industrie vor susține prezentări și workshopuri, iar publicul va putea participa – pentru prima dată – la târgul home & deco, o noutate în domeniu. Organizatorii îi așteaptă pe pasionați cu multă inspirație transpusă în evenimente speciale, workshopuri, prezentări, tips&tricks și un panel cu unele dintre cele mai importante influencerițe ale momentului – Alina Ceușan, Mădălina Merca și Teo’s Kitchen moderat de către Maya Raicu, marketing manager Nobila Casa.

“Dupa succesele edițiilor anterioare, am decis că dorim să împărtășim acest tip de experiențe și cu publicul larg și să aducem împreună businessul, designul și designerii pentru a-i inspira pe toți iubitorii de frumos și design interior. ” – Ioan Pintea – creator eveniment, Director Marketing și Vânzări Mendola Fabrics.

“Nobila Casa s-a alăturat brandului de perdele și draperii Mendola Fabrics în organizarea primul târg de design de interior din România – Deco Days! Îți pregătim design de senzație și oportunitatea de a vedea altfel produsele noastre! Vizitează-ne la Deco Days și poți câștiga un voucher în valoare de 1000 euro, ca să îți alegi tot ce îti place de la Nobila Casa!” – Maya Raicu, Marketing Manager Nobila Casa

Participă între 24-25 septembrie la Sala Polivalenta la Deco Days 2021, la zile dedicate designului, gândite de Mendola fabrics și experimentate de toți participanții. Mai multe detalii aici.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy