Home » Pe 4 septembrie începe la Cluj Transilvania Makeup Series -Prima conferință dedicată artei machiajului-

Pe 4 septembrie începe la Cluj Transilvania Makeup Series -Prima conferință dedicată artei machiajului-

Scris de: lifestyledecluj

Industria beauty este una din cele mai înfloritoare industrii din ultimii ani și se spune că va avea printre cele mai mari creșteri în următorii ani. Acest fapt se datorează foarte mult și impactului crescut al rețelelor sociale și al influencer marketing-ului și ca în orice domeniu în plină creștere interesul persoanelor atrage și ideile inovative și conceptele noi. 

Astfel că în 4 septembrie la Cluj-Napoca va avea loc Transylvania Makeup Series, primul eveniment de beauty din Transilvania dedicat integral artei machiajului și îngrijirii pielii. Conferința aduce în același loc specialiști internaționali de top și experți în îngrijirea pielii pentru a împărtăși tendințele actuale și noile trend-uri de beauty și va avea loc la The Office Cluj-Napoca.

În cadrul evenimentului cei sau cele prezente vor putea lua parte la masterclass-uri susținute de specialiști de top, demonstrații de machiaj sau prezentări de produse, iar printre principalele teme abordate în cadrul conferinței vor fi: tendințele pentru sezonul următor, tips&tricks în make-up, tehnologii revoluționare, demonstrații de makeup editorial, demonstrație de makeup de seară, strategii de marketing în industria beauty sau frumusețea virtuală versus realitate. 

Printre makeup artiștii confirmați la eveniment se numără: 

Claudia Neacșu care este unul dintre cei mai talentați make-up artiști ai noii generații, iar stilul ei natural a atras mii de tineri. 

Einat Dan este make up artistul internațional care a colaborat cu brand-uri precum Valentino, Fendi, Tommy Hilfiger sau Paul Gaultier. 

Diana Ionescu este un trendsetter desăvârșit în arta machiajului, care livrează exclusiv servicii profesionale premium de beauty. Creativitatea și viziunea ei de artist și-au pus amprenta în fiecare look creat de ea, astfel bucurându-se de un succes major a fost desemntată de ELLE Magazine – Best Makeup Artist. Aceasta și-a înființat propria școală de make-up acreditată de peste 5 ani de Ministerul Învățământului, unde transmite mai departe dragostea ei față de frumos.

Un alt speaker confirmat la eveniment este Ionuț Țuța a cărui domeniu de expertiză este marketingul pe instagram, deoarece de multe ori persoanele pasionate de domeniul beauty își doresc să pună bazele unei afaceri în acest domeniu sau își doresc foarte mult să se promoveze,  iar Ionuț poate să ofere multe tips&tricks pentru promovarea pe Instagram. 

Transilvania Makeup Series are ca scop răspândirea tendințelor de ultimă oră în materie de beauty prin explorarea culorilor, formelor, pattern-urilor în vogă prin tipurile de machiaj scenic,machiaj de seară sau automachiaj. Nu în ultimul rând de a aduce la suprafață atât produse must have cât și câteva tehnici de revoluționare pe care trebuie să le stăpânească fiecare artist din această zonă de beauty. 

Prețul unui bilet este de 99 de euro și se poate cumpăra direct de aici.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy