Home » PESTE 40.000 DE PARTICIPANȚI la Untold Dubai

PESTE 40.000 DE PARTICIPANȚI la Untold Dubai

Scris de: lifestyledecluj

Prima zi a festivalului UNTOLD Dubai a depășit așteptările participanților si ale artiștilor de nivel internațional, stabilind un record de participare la un eveniment în Emiratele Arabe Unite: peste 40.000 de fani din întreaga lume. În felul acesta, UNTOLD, brand românesc născut la Cluj-Napoca, își respectă promisiunea făcută, aceea de a fi partenerul strategic al orașului Dubai în entertainment și de a-l poziționa pe harta internațională a destinațiilor de festival.  

Peste 100 artiști internaționali vor fi prezenți la prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai, printre cei mai așteptați fiind: PSY, G-Eazy, Tiesto, Hardwell, Major Lazer, Don Diablo, Sebastian Ingrosso sau Timmy TrumpetJohn Newman, Ellie Goulding, Armin Van Buuren, Paul Kalkbrenner au creat o atmosferă incredibilă la scenele amplasate la EXPO City, în prima zi a festivalului.

Pe 15 februarie, unul dintre cele mai fascinate orașe ale lumii a experimentat, în premieră, magia universului UNTOLD, odată cu debutul ediției inaugurale UNTOLD Dubai. 40.000 de fani entuziaști au ajuns în locația iconică, EXPO City Dubai, pentru a trăi bucuria oferită de creatorii UNTOLD, un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainment-ului și al inovației. UNTOLD, festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile uluitoare și producțiile vizuale impresionante, a avut un debut spectaculos și a devenit un hub internațional al divertismentului. Mainstage-ul UNTOLD Dubai, locul dedicat superstarurilor la nivel global, a oferit un mix perfect de stiluri muzicale.
„Sunteți pregătiți sa fscriem istorie impreună? Veți merge acasa și veți spune că ați participat la prima ediție a celui mai mare festival organizat aici”, a declarat Armin van
Buuren Armin van Buuren, DJ-ul care ocupă locul 5 în Top 100 DJ Mag, a fost unul dintre cei mai așteptați headlineri din prima zi de festival. Olandezul și-a uimit fanii cu un set live de două ore și a dat viață universului UNTOLD Dubai. Armin a demonstrat încă o dată abilitatea excepțională pe care o are, aceea de a crea o conexiune unică cu fanii din întreaga lume. Senzația pop internațională, Ellie Goulding, a fost de asemenea în centrul atenției.
Artista britanică a oferit fanilor un show live uimitor, în care a inclus un mix de hit-uri, cu care a ajuns în topurile internaționale și piese de pe cel mai recent album, „Higher Than Heaven”. Paul Kalkbrenner a oferit și mai multă emoție și i-a purtat pe fani într-o calătorie prin lumea muzicii techno. Fanii s-au conectat cu artistul german, iar la finalul set-ului său live, Paul Kalkbrenner și-a exprimat recunoștința față de fani.
O altă surpriză Mainstage a fost John Newman, un artist versatil care îmbină elemente soul, pop și electronice și care a creat un spectacol captivant.
Cu o multitudine de alți artiști de renume mondial care au urcat pe scenă pe parcursul serii, a fost o seara magica.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy