Home » POFTE BUNE, un podcast despre nutritie siviata sanatoasa

POFTE BUNE, un podcast despre nutritie siviata sanatoasa

Scris de: lifestyledecluj

Pofte bune aduce la aceeasi masa un medic nutriționist – Dr. Laura Ene – și o persoană publică, om de radio, pasionată de tot ce înseamnă stil de viață sănătos – Alexandra Gavrilă.

Împreună vor discuta despre toate ingredientele din viața noastră: de la zahăr la grasimi, de la diete și rolul lor, la mâncarea de post, de la sport la sedentarism, despre toate pofte noastre.

Este, practic, un podcast din care fiecare dintre noi are de învățat. A mânca sănătos nu înseamă un stil de viață plin de restrictii. Iar lucrurile acestea sunt explicate și discutate în fiecare episod al podcastului.

Dr. LAURA ENE:

Întotdeauna am crezut  nutriția și alimentația sănătoasă nu sunt mofturi, ci o dovada de respect, educație și responsabilitatefata de noi și cei apropiațispune dr. Laura Ene.

Din păcate nutriția nu se învață la școală, ci de multe ori la scoală vieții și de prea multe ori cu prețul ei. Prin tot ceea ce fac în general și mai ales prin acest proiect îmi doresc  susțineducația nutrițională și  ofer informații și explicații corecteîntr-o formă ușor de digerat, de înțeles și mai ales de aplicatPractic  promovez măsură și echilibrul în toate aspectelelegate de alegerile de zi cu zi, inclusiv și mai ales în alimentațieși stil de viațăVreau  fac un pic de lumina în aceasta piațăsuprasaturata de recomandări bombasticerețete și dieteminune

Vreau  ajut oamenii  privească stilul de viață sănătos nu pe o restricție și o încorsetare ci ca pe ceva ușorfiresc, la îndemâna noastră a tuturor pe un cadou pe care îl oferăzilnic corpului și stării de bine

Temele pe care le vom dezbate sunt cele de interes general din sfera nutriției, de la alimente bune și rele cu adevărat, la ceînseamnă un stil de viață sănătos cum putem obține echilibrulîntr-o lume suprasaturata de idei și teorii care mai de care mairevoluționaredar care iată, nu reușesc sub nicio formă oprească acest flagel al obezității și supraalimentarii.

Dar mai ales îmi doresc  fie o emisiune din care toată lumea aibă de învățat, de castigat idei și soluții ușor de aplicat și cu efecte vizibile pe starea generala de bine a fiecăruia.

Fără interdicțiifără restricțiidar cu măsură în toate ne alimentăm firesc ne imprietenim cu corpurile noastre ne regăsim echilibrul alimentar.”

ALEXANDRA GAVRILĂ

foarte dificil pentru un om care-și dorește  afle informațiiveridice legate de nutriție și vrea  aibă un corp sănătosmănânce bine, fără  aibă sentimente de vinovăție îșigăsească o sursă bună, pe înțelesul lui, care  îi explice care e treaba dom`le cu corpul nostru și cu mâncarea. Deja știm care-s poftele mai puțin bune.. noialături de doamna doctor Laura Ene, încercăm   arătăm poftele bune. 🙂 Și evident,  lăsăm alegeți ce e mai bun pentru voi.

Podcastul va fi difuzat de două ori pe lună, pe canalul de youtube cumvaplace.ro – link https://www.youtube.com/watch?v=klTTEH1KBkE

Pofte bune este produs de Studio Mindopoly, care produce și podcastul Vorbitorincii, realizat de Radu Paraschivescu și Cătălin Striblea, și care deține în portofoliul proiecte proprii de conținut platforma de gastronomie Cum vă place (www.cumvaplace.ro)

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy