Home » Povestea Kidstory -Cadouri utile și de calitate pentru cei mici de Sărbători!

Povestea Kidstory -Cadouri utile și de calitate pentru cei mici de Sărbători!

Scris de: lifestyledecluj

Moș Crăciun și Moș Nicolae sunt fără doar și poate amintiri pe care le purtăm cu noi toată viața. Tocmai de aceea, nu degeaba se spune că meseria de părinte e cea mai grea din lume. Pe lângă protecție, hrană, haine și alte nevoie de bază, toți ne dorim doar ce e mai bun pentru copilașii noștri. În plină goană după cadouri, ne-am gândit să îți dăm o mână de ajutor și să te anunțăm că la Kidstory am găsit nu doar cele mai frumoase, creative și ingenioase jucării, dar și că în această perioadă (dada, ai citit bine, acum când toată lumea profită de moment, echipa Kidstory e alături de noi, părinții !) sunt reduceri de care poți profita, salvând bugetul familiei dar și bifăm tot de pe lista Moșilor.

Jucăriile și jocurile Kidstory.ro sunt produse de calitate foarte bună, jucării din lemn și jocuri cu finisaj deosebit, care pe lângă valoarea distractivă pe care o oferă sunt și educative, astfel încât prin joacă, copilul tău învață mereu lucruri noi.

Kidstory e un business românesc, pornit din inimă și curaj de o mămică, așa că poți avea toată încrederea că a ales doar ce ar fii cel mai bun și pentru copii ei ! 

Iată care sunt alegerile Lifestyle de Cluj pentru sărbători :

Joc electronic Logiblocs – set Spy Tech, redus la 160 lei

De la 5 ani în sus, pentru fetița sau băiețelul tău, acest joc este o alegere excepțională!

Jocul STEM îi ajută pe copii să înțeleagă lumea tehnologiei în care trăim. Prin conectarea componentelor modulare, copiii pot construi sisteme de control și gadgeturi care sunt distractive și chiar utile!

Cumpără-l online, direct de pe site, de aici.

Seturile creative stimulează copilul să își creeze povești în care să fie eroul principal. Vei găsi aici ( prețuri începând de la 30,40 lei) balerine, prințese, dinozauri, mașinuțe, dinozauri și câte și mai câte! 

Cu toții avem o imagine diferită atunci când ne gândim la un „robot”, pentru că roboții au atâtea forme și dimensiuni câte minți există pentru a-i imagina. KidzRobotix merge dincolo de simpla mecanică pentru a explora varietatea și creativitatea ingineriei mecanice. Copiii pot alege să urmeze instrucțiunile sau să își creeze propriile adaptări fără limite, deoarece roboții vor funcționa în alte configurații. Unii roboți sunt pentru muncă, alții pentru joacă, alții sunt ciudați, alții sunt doar înfricoșători și toți sunt distractivi! De la caracatițe, paianjezi, dragon sau toboșar, descoperă aici jucării cu prețuri reduse începând de la 96 lei.

Un ursulet este perfect ca primul prieten al copilului tău. Este dulce, moale și ajută bebelușii să adoarmă. Nou-născuților le place să adoarmă la zgomot pentru că le amintește de sunetele pe care le-au auzit în burtica mamei lor. Se simt în siguranță, se calmează mai repede și adorm. Ursuleții de pluș cu sunete albe pot însoți bebelușii încă din prima zi de viață și le vor fi alături mult timp.  Ursulețul poate fi îmbrățișat în pătuț, dar și agățat convenabil datorită unui pandantiv practic. Descoperă aici, ursuleții MyHummy dar și iepurașii drăgălași, care abia așteaptă să își cunoască noii prieteni!

Code A Maze – joc educativ de programare, 299 lei

Jocul Code-A-Maze este proiectat cu un design inteligent pentru a ajuta copiii să învețe codarea într-un mod tangibil și intuitiv prin scanarea cardurilor de cod de direcție. Acest lucru este deosebit de important pentru copiii mici ale căror abilități cognitive nu s-au dezvoltat pe deplin pentru a face față gândirii abstracte de codare  și nu necesita abilitatea de a citi sau de a avea un vocabular dezvoltat. În plus, jocul nu necesita utilizarea unui computer și este complet fără ecran LCD.

Prin identificarea misiunilor prezentate în cardurile cu provocări, copiii planifică apoi pașii folosind carduri de cod de direcție pentru a instrui mișcarea robotului în a rezolva labirintul, la fel că descompunerea unei probleme în sarcini gestionabile și instruirea abilităților de rezolvare a problemelor.

Acest joc STEM cere copiilor să organizeze cardurile codate, să numere pătratele de pe planșa, să plaseze obstacolele și apoi să insereze comenzile folosind tehnologia patentata Snap-To-Code TM pentru a instructa robotelul cum să se miște pe planșa și să rezolve labirintul. 

Se recomandă utilizarea de la 3 ani în sus și poate fi comandat direct de aici.

Set magnetic Magblox – 101 piese magnetice de construcție transparente, 548 lei

Setul magnetic Magblox cu 101 piese în culori vibrante și translucide este perfect pentru a îmbogăți joaca oricărui copil, fiind setul perfect de construcție atât pentru joaca libera, open-end, cât și pentru învățarea multor noțiuni educative!

Detalii și shopping online direct aici.

Pentru micii bucătari, care adoră să petreacă timp în bucătărie am ales câteva cadouri absolut superbe! Sucitorile creative cu modele de Crăciun, Pisici, Om de zăpadă sau vehicule pot fi startul unor amintiri părinte-copil de care să își amintească toată viața! Asta pe lângă faptul că sunt atât de drăguțe! 

Sucitorile încep de la 75 lei, sunt realizate din lemn de fag, lustruite, puternice/masive. Fun fact ! Copilul tău le va putea folosi și la jocul cu plastilina nu doar la făcut prăjituri !

Le poți comanda direct de aici, asta dacă reușești să te hotărăști doar la un model.

Pentru micile prințese, care vor să fie cochete și de Sărbători, vei regăsi o selecție super dragă de bijuterii, de care te vei îndrăgosti cu siguranță și tu !

De la inele, cercei,stikere sau bentițe, fetița ta va avea parte de un makeover cât ai spune « Prințesă ! » Le găsești aici, cu prețuri foarte convenabile, începând de la 25 lei.

Acum că ți-am dat atâtea ponturi, tot ce trebuie să faci e să add to chart și să aștepți liniștită cadourile, bucurându-ne de timp de calitate cu familia în loc să alergi prin magazine 🙂  Spor la shopping online!

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy