Home » Princess Nail Spa Studio, locul unde femeia din tine cunoaște răsfățul

Princess Nail Spa Studio, locul unde femeia din tine cunoaște răsfățul

Scris de: lifestyledecluj

Atunci când simți că ai ajuns la capătul puterilor și nimic nu te mai mulțumește, acea starea neplăcută poate reprezinta un indiciu că ai nevoie de o “gură de respiro”. Dacă ești genul de femeie care joacă mai multe roluri și o face “ca și la carte”, extenuarea își spune și ea, în final cuvântul, lăsând de-a dreptul, o amprentă negativă asupra psihicului tău. De aceea, pentru toate cele care doresc să lase totul deoparte pentru câteva ore și să se pună pe primul plan există Pricess Nail Spa, un salon modern care promite să transforme ziua publicului femim, datorită unor tratamente care le oferă gingaș atenția și liniștea după care tânjesc!

Aici, ai de unde alege, iar odată pătrunsă în universul frumuseții, te vei întoarce exact cu același entuziasm de la început. Echipa de profesioniști știu ce fel de așteptări ai, motiv pentru care și recomandările primite se pliază exact pe nevoile tale.

Iată care este gama de servicii de care te poți bucura în cadrul Pricess Nail Spa, salonul care pune accent și are grijă de femeia din tine.

Realizarea unor modele de manichiură spectaculoase sau clasice

În funcție de dorințele tale, echipa de artiștii își pun în valoare creativitatea, astfel încât rezultatul final să fie unul demn de o doamnă!

Începând de la relizarea manichiurii, chiar și pentru bărbați, punerea unghiilor cu gel, reparații la nivelul unghiei deteriorate, îndepărtarea stratului de lac vechi, toate te așteaptă într-un spațiu cozy care te îndeamnă să te lași iubită și mângaită.

Punerea la dispoziție a unor servicii de pedichiură

O alt serviciu cu care ești întâmpinată, vizează aspectul unghiilor de la picioare. Pedichiura te asigură de faptul că poți oricând proba orice tip de încălțăminte dorești, fiindcă unghiile tale sunt îngrijite. Dacă te confrunți cu alte probleme la nivelul unghiei, tehnicienii Pricess Nails Spa sunt alături de tine și își dau tot interesul să vindece și o eventuală problemă! Tot ce îți putem spune este că o dată așezată pe scaunul de catifea, ai parte de relaxare și de un tratament de calitate de care aveai nevoie pentru a umple acel gol din suflet cu care te confrunți.

Știai că experții Pricess Nails Spa utilizează în premieră pentru publicul clujean, echipamente de imprimare a imaginilor pe unghii? Surprizele nu se opresc aici pentru că aceștia sunt motivați să surprindă clienții cu o serie de noutăți din domeniul Nails ART.

Plutește deasupra grijilor, alegând o sesiune de Spa dedicată exclusiv unghiilor tale.

Ei bine, ți-am zis că preocuparea salonului este să ofere o experiență unică și o serie de surprize femeilor. Pentru a completa ritualul de răsfăț, îți recomandăm efectuarea unui Spa la nivelul mâinilor. Asfel, încât îți propunem să testezi tratamentul cu parafină, efectuat atât membrelor superioare, cât și celor inferioare!

Mai mult, Pricess Nails Spa a pregătit și oferte pentru a fi sigură că profiți puțin câte puțin din toate serviciile! Dacă ești o mămică modernă care caută unicul în viața ei și aspiră să le transmită și copiilor ei, atunci ai norocul să le oferi acest lucru. Pricess Nails Spa din Cluj-Napoca te așteaptă cu petreceri tematice pentru cei mici!

Programează-te acum și cunoaște-ne mai bine. Până atunci, amintește-ți zilnic că: “o vizită la salon capătă noi forme!”

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy