Home » Promoții speciale la cea mai celebră pizzerie din Cluj

Promoții speciale la cea mai celebră pizzerie din Cluj

Scris de: lifestyledecluj

Nu ai cum să nu spui New Croco când spui pizza ca în Italia. De peste 30 ani, localul din inima Clujului ne răsfață cu preparate italienești sau românești, care de care mai delicioase, pregătite din ingrediente de cea mai bună calitate și respect față de client. Oferta s-a îmbogățit de-a lungul timpului și s-a adaptat vremurilor: salate, deserturi, burgeri, coaste, preparate vegetariene și meniul zilei, localul găzduind înainte de pandemie niște seri culinare cu muzică live de cea mai bună calitate. Ba mai mult, clujenii pot comanda de Sărbători platouri, ciorbe și alte bunătăți specifice momentului din an. Dacă aveți o petrecere în familie, un botez, o anivesare sau o avansare în funcție, merită să celebrați la ei!

Pentru a veni în întâmpinarea clienților care își doresc să comande online delicioasele preparate, New Croco a pregătit două promoții de care e bine să știți și să profitați:

  1. La o comandă minimă de 50 lei de pe site, se aplică o reducere de 10% la coșul de comandă, cu codul – croco10- E nevoie de cont pe site.

2. Pe homepage newcroco.ro se updatează zilnic produse cu preț special. Trebuie doar să intrați, să vă alegeți după pofta inimii preparatele și să aveți în vedere că doar prețurile sunt reduse, nu și calitatea. Tot așa, e nevoie de cont online pe site pentru a putea comanda.

Poftă bună, Cluj! Acum că știi nu mai ai nicio scuză să îți bați capul cu prânzul!

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy