Home » S-a dus romantismul?

S-a dus romantismul?

Scris de: lifestyledecluj

Ești familiară deja cu noțiuni ca self-care și iubirea de sine și ce lună mai bună ca aceasta să ne bucurăm de mici răsfățuri. De la geanta aceea pe care ai pus ochii demult, la tratamentul de răsfăț la spa sau de ce nu, un abonament nou la cea mai cool sală de sport, în luna iubirii ai voie să te iubești pe tine! Și să faci exact ce simți, când simți și cu cine simți!

Prințesele numai așteaptă demult prinții pe cai. Prințesele au aplicații online prin care își comandă în ziua de azi tot ce își doresc. S-a dus romantismul? Mai e nevoie de prinți? Romantismul nu s-a dus dacă prințul îți face cafeaua caldă înainte de a pleca în cealaltă cameră ( remote work, v-am zis că s-a adaptat romantismul) sau dacă îți spală mașina și îți schimbă uleiul, fără ca tu să îl rogi.

Nu e nevoie să așteptăm Valentine’s Day să ne arătăm afecțiunea. Nici Dragobetele. Pandemia ne-a învățat că nu trebuie să amânăm nimic. Așa că, dragilor, iubiți-vă în fiecare zi!

PS: Asta nu exclude evident că avem voie să ne extra răsfățăm pe 14 și 25 februarie. Sau că nu ne plac surprizele. Până la urmă suntem femei! 🙂

0 Comentariu
1

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy