Home » Schimbări în structura de conducere Fornetti România

Schimbări în structura de conducere Fornetti România

Scris de: lifestyledecluj

După 4 ani în care a condus Fornetti România din postura de Director General, domnul Szasz Jozsef se îndreaptă către noi oportunități profesionale.  Jozsef s-a alăturat Fornetti la 15 martie 2019 și a gestionat și susținut investițiile de modernizare în fabrică și a contribuit la funcționarea Fornetti cu o eficiență în continuă creștere. Sunt foarte emoționat, dar mândru de acest moment. Coordonarea Fornetti România a fost o provocare pe care, sper, am dus-o la final cu succes, iar rezultatele financiare și investițiile făcute sunt o mărturie a acestui fapt. Mă îndrept către noi provocări, Fornetti fiind un capitol frumos din activitatea mea profesională, a declarat dl. Szasz.

Poziția de Managing Director în cadrul Fornetti România este ocupată, începând cu data de 4 mai 2023, de Martin Udvarev. Născut în Budapesta, Martin a trăit ultimii 20 de ani în Bulgaria unde a și condus cu succes compania Fornetti din acea țară, timp de 17 ani. Activitatea sa îndelungată în cadrul grupului Fornetti, cunoașterea excelentă a brandului și a viziunii, abilitățile de management și interecțiunile cu personalul din România au fost printre factorii hotărâtori în numirea sa în cea mai înaltă poziție de conducere.  Mă onorează această numire și încrederea acordată. După aproape 20 de ani petrecuți la Fornetti Bulgaria, o companie mică acolo, dar de succes, preluarea Fornetti România a venit oarecum normal, însă cu foarte multă responsabilitate. Aici voi coordona aproape 500 de angajați, peste 800 de magazine de franciză, prezență a brandului  în toate magazinele de retail, departamente  diverse si producție extrem de mare. Fornetti este numărul 1 în materie de patiserie în România și împreună cu echipa de conducere dorim să o păstrăm pe acea poziție pentru cât mai mult timp, a susținut dl. Udvarev.

Martin va fi sprijinit în funcția de director general Fornetti România de Gyöngyike Sinescu, actualmente director financiar al companiei și Gabriel Voin, director comercial. Cei doi își vor păstra funcțiile și echipele din subordine, iar în paralel, vor fi Directori Adjuncți, cu puteri egale. 

Sunt convins că această echipă de trei este cheia succesului pentru Fornetti în următorii ani. Atât domnul Voin cât și doamna Sinescu fac parte din Fornetti România de mai bine de 15 ani, deci sunt parte din familie și au creat legături strânse cu toți angajații. Experiența de management a lui Martin și abilitățile de coordonare vin să sprijine cunoștințele celor doi, iar eu personal, cred cu tărie în noua echipă de management din România, a declarat Attila Banhidi, Director General Fornetti Group.

Martin Udvarev s-a născut în Budapesta, la data de 17 august 1973 și face parte din a 5 -a generație de bulgari născuți în Ungaria. A absolvit cursurile liceului Bulgar-Maghiar, iar apoi a continuat studiile în domeniul financiar la Kodolani Janos, cursuri de business management absolvite în Plovdiv, Bulgaria (2003-2005), respectiv Curs de Management Financiar Stategic, în anul 2020, la Metropolitan School of Business and Management UK (curs online). Înainte de preluarea poziției de Director General Fornetti Bulgaria, în octombrie 2006, a lucrat, timp de 4 ani  în cadrul Ambasadei Ungariei din Sofia, ca și consul adjunct și ofițer financiar. În ceea ce privește activitatea sa la Fornetti Bulgaria, se evidențiază inițierea sistemului de franciză în Bulgaria, deschizând 200 de puncte de franciză, în 200 de zile, în anul 2006, continuând cu proiectul de deschidere a fabricii din Ihtiman, cu o suprafață totală de 4.000 mp2, în doar 10 luni, în anul 2008. Vorbește engleză, maghiară și bulgară. Martin este căsătorit și are un fiu. 

Gabriel Voin este Director Comercial al Fornetti România din aprilie 2018. Gabriel s-a alăturat echipei Fornetti în anul 2006 şi are o experienţă de peste 15 ani în dezvoltarea sistemului de franciză Fornetti în România, ocupând de-a lungul anilor mai multe funcţii în cadrul departamentului Comercial si Marketing, precum: Project Manager, Manager Marketing, Manager Comercial Regional şi Director al diviziei de franciză şi concept. 

Gyongyike Sinescu s-a alăturat companiei în anul 2002, începându-și activitatea ca economist, fiind în această poziție timp de 3 ani. În anul 2005 a fost promovată ca Şef serviciu financiar-contabil, iar din anul 2007 ocupă funcţia de Director Financiar al societăţii.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy