Home » Seriale pe care trebuie să le vezi în 2022 dacă în 2021 le-ai amânat

Seriale pe care trebuie să le vezi în 2022 dacă în 2021 le-ai amânat

Scris de: lifestyledecluj

Cu siguranță ai auzit măcar odată unul din titlurile pe care urmează să ți le prezentăm. Totuși, dacă poate unele sunt încă un mister pentru tine, te invităm să le vizionezi și să descoperi frumusețea fiecăruia.

  1. Euphoria

Un serial care implică un grup de adolescenți, și prezintă viața de liceu a acestora, problemele de zi cu zi, cum le afectează social media și adicțile viața personală. Un serial care te va captiva încă din primul episod.

  1. Peaky Blinders

        Peaky Blinders este o epopee centrată pe o familie de gangsteri de origine irlandeză-română, iar acțiunea are loc în Birmingham, Anglia, începând cu 1919, la câteva luni după încheierea Primului Război Mondial. Acesta se concentrează pe gașca Peaky Blinders și pe șeful viclean Tommy Shelby. Una dintre senzațiile momentului și producătorii nu ne dezamăgesc, pentru că tocmai ce au încheiat montajul celui de al șaselea sezon și ultimul al serialului. Acest ultim sezon va fi lansat în prima parte a lui 2022.

  1. Only murders in the building

        Un serial feel-good, co-creat de comediantul și actorul Steve Martin. Acesta joacă alături de Selena Gomez și Martin Short. ,,Only murders in the building” este un serial de comedie care te bine dispune, deși are ca scop declarat descoperirea unui criminal.

  1. Scenes from a marriage

        Acest serial este o adevărată surpriză. De fapr, este o adaptare după miniseria TV suedeză a lui Ingar Bergmann din 1973 despre o căsnicie care se destramă. Actorii acestui serial oferă atât de multă emoție și intimitate, încât te vor absorbii ușor în povestea lor. Jessica Chastain și Oscar Isaac sunt niște actori exemplari, care au ajuns nominalizați la Globurile de Aur 2022, pentru rolurile lor din acest serial.

  1. Ozark

        Un alt serial în genul dramă, este și această creație a lui Bill Dubuque. Creația îl are pe Jason Bateman în rolul lui Marty Byrde, un planificator financiar care își mută familia din Chicago într-o comunitate de vară din Ozarks. Cu soția sa, Wendy și cei doi copii ai lor, Marty este în mișcare după ce o încercare de spălare a banilor merge prost, forțându-l să plătească o datorie substanțială față de un baron mexican al drogurilor pentru a-și păstra familia în siguranță. Un serial ce cu siguranță te ține în priză constant.

  1. Sex Education

        Al 4-lea sezon din Sex Education va fi lansat în toamnă sau chiar în iarna lui 2022.

E un serial britanic care pune pe tapet probleme reale. Personajele principale sunt câțiva adolescenți cu probleme tipice: prima iubire, sudarea celor mai bune prietenii, primele relații intime. Prezintă predarea și încercarea de învățare despre o mare varietate de subiecte legate de sex și sexualitate, explorând valori și convingeri despre acele subiecte și dobândind abilitățile necesare pentru a naviga în relații și a gestiona propria sănătate sexuală.

Dacă aveți și voi recomandări pe care doriți să le împărtășiti cu noi și ceilalți, le așteptăm pe pagina de Instagram @lifestyledecluj

Oana Radu

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy