Home » Spitalul MedLife Humanitas a găzduit lansarea, în premieră în România, a noii game Dp Dermaceuticals EXO-SKIN, prezentată de Dr. Andrew R. Christie-Schwarz

Spitalul MedLife Humanitas a găzduit lansarea, în premieră în România, a noii game Dp Dermaceuticals EXO-SKIN, prezentată de Dr. Andrew R. Christie-Schwarz

Scris de: lifestyledecluj

Pe 5 decembrie, Spitalul MedLife Humanitas a găzduit  lansarea, în premieră în România, a noii game Dp Dermaceuticals EXO-SKIN, prezentată de Dr. Andrew R. Christie-Schwarz, cel mai cunoscut medic specialist în microneedling estetic din lume și Global Medical Trainer Dermapen World. La eveniment au participat peste 30 de medici dermatologi din cadrul Grupului MedLife, dar și din alte unități medicale, care au aflat toate informațiile despre cea mai recentă inovație în medicina estetică regenerativă și beneficiile pentru tratarea diferitelor afecțiuni dermatologice. 

Evenimentul a constant într-un workshop, unde Dr. Andrew R. Christie-Schwarz a prezentat noutatea pe care o aduce gama de produse Dp Dermaceuticals EXO-SKIN, alături de funcționalitatea dispozitivului Dermapen 4, urmat de o sesiune demonstrativă cu un pacient.

Medicina estetică a luat un avânt extraordinar în ultimii ani și este una dintre cele mai căutate specialități în cadrul spitalului nostru, fie că vorbim despre proceduri și intervenții cu scop medical, fie că vorbim de intervenții de remodelare și înfrumusețare. Obiectivul nostru este să le asigurăm pacienților acces la cele mai noi soluții de pe piață și să ne perfecționăm constant, pentru a garanta cele mai bune rezultate. Procedurile de microneedling și-au dovedit deja eficacitatea și ne bucurăm că de acum putem asigura pacienților din Cluj și nu numai tratamente cu noua gamă Dp Dermaceuticals EXO-SKIN și dispozitivul Dermapen4, bazate pe cele mai noi tehnologii din terapia regenerativă, care au demonstrat rezultate vizibil mai bune comparativ cu tehnicile și produsele disponibile până acum”, a declarat Dr. Tanya Avram, Medic Specialist Chirurgie Plastică în cadrul MedLife.  

Dp Dermaceuticals EXO-SKIN revoluționează medicina estetică regenerativă prin utilizarea formulei bazată pe exozomi

Gama Dp Dermaceuticals EXO-SKIN utilizează terapia regenerativă cu exozomi, nano vezicule extracelulare găsite în special în celulele stem umane. Conținând biomolecule precum proteine, lipide și acizi nucleici, exozomii acționează ca mesageri de la celulele stem către alte celule, jucând un rol vital în comunicarea intercelulară, vindecarea, regenerarea și repararea țesuturilor. 

Tratamentul cu produsele din această gamă se realizează împreună cu dispozitivul de microneedling Dermapen 4, cel mai recent din gama sa, care acționează prin crearea în piele a milioane de canale fracționale fine, prin care sunt transportați nutrienți esențiali regenerării. În urma acestui proces, rezultă o producție crescută de colagen și elastină,care contribuie la regenerare, retexturare și reînnoirea pielii pe întregul corp, de la zonele greu de atins, precum cele din jurul ochilor, lobilor urechii, gâtului, buzelor, nasului sau zonelor mai mari ale gâtului și decolteului. Cu posibilitatea ca aproximativ 7.000 de exozomi să se potrivească la capătul unui singur ac Dermapen 4, tratamentele cu Dp Dermaceuticals EXO-SKIN și Dermapen reprezintă o revoluție în medicina regenerativă mecanică și biologică.

Fiind specialitatea cu cea mai rapidă creștere în estetică, medicina regenerativă se bazează prea des pe proceduri în care vârsta, sănătatea și stilul de viață ale pacientului determină succesul sau rezultatele tratamentului. Deși mezoterapia cu factor de creștere, PRP-ul și procedurile cu nanofat au reprezentat punctele de referință utilizate pentru întinerirea pielii, Dp Dermaceuticals EXO-SKIN vine să revoluționeze tratamentele de până acum, oferind versatilitate și aplicare de excepție, precum și rezultate extraordinare”, spune Dr. Andrew R. Christie-Schwarz. 

Ce afecțiuni dermatologice pot fi tratate și cât durează tratamentul?

Produsele Dp Dermaceuticals EXO-SKIN și dispozitivul Dermapen 4 au o utilitate extinsă și pot fi folosite pentru tratarea unui număr mare de afecțiuni dermatologice, printre care acnee, rozacee, cicatrici atrofice sau post-traumatice, excesul de sebum, vergeturi. De asemenea, acestea sunt dedicate și pentru proceduri de uniformizare a texturii pielii, rejuvenare si lifting, reîntinerirea tenului, prin dimininuarea ridurilor și lifting. În plus, pot fi asociate cu succes în tratamentul diverselor forme ale alopeciei, precum și cu alte proceduri, precum PRP sau peeling chimic.

O procedură durează în general în jur de 20 – 25 de minute, iar înainte de utilizarea dispozitivului se aplică local o cremă anestezică, pentru înlăturarea disconfortului. Numărul de ședințe individuale indicat diferă în funcție de afecțiunea tratată, de complexitatea tratamentului, dar și de răspunsul personal la tratament. În general, sunt necesare între 3 și 8 ședințe, efectuate la un interval de 3 – 4 săptămâni, fiecare tratament fiind personalizat în urma unei consultații, pentru fiecare pacient. Încă de la primul tratament se va observa o îmbunătățire a aspectului pielii, iar rezultatele de durată și mai evidente vor fi vizibile după primele 3-6 tratamente și vor continua să apară în timp, mai ales dacă este asociat cu îngrijirea adiacentă recomandată de specialist pentru acasă.

În cadrul Spitalului MedLife Humanitas, pacienții pot beneficia de tratamente cu noua gamă Dp Dermaceuticals EXO-SKIN și dispozitivul Dermapen4, o echipă de specialiști fiind pregătită să acorde astfel de tratamente, atât ca terapie adjuvantă post-operatorie, dar și în regim ambulatoriu.  

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy