Home » Sport Time Trade, distribuitorul Nike în Romania, deschide magazinul Nike din Iulius Mall Cluj

Sport Time Trade, distribuitorul Nike în Romania, deschide magazinul Nike din Iulius Mall Cluj

Scris de: lifestyledecluj

Sport Time Balkans anunță deschiderea magazinului Nike din Iulius Mall Cluj, într-un nou format de retail. Cu o suprafață de aproximativ 250 mp și un concept de retail ultra-modern, magazinul Nike pune la dispoziția clienților săi cele mai noi colecții de alergare și antrenament fitness, baschet, precum și ultimele colecții Nike Sportswear pentru timpul liber.

“Deși ne aflăm într-un context dificil, continuăm implementarea planurilor noastre de extindere. Îmi face plăcere să anunț deschiderea magazinului Nike din centrul comercial Iulius Mall Cluj, la doar trei zile de la inaugurarea magazinului nostru din Iulius Town Timișoara. Magazinul Nike își așteaptă clienții cu un design nou, modern, dinamic și cu ultimele colecții ale brandului”, afirmă Gabriel Maranca, Director General Sport Time Trade România & Bulgaria.

Magazinul Nike din Iulius Mall Cluj este situat la etajul I și își așteaptă clienții cu oferte surpriză pentru zilele de deschidere.

DESPRE GRUPUL SPORT TIME

Sport Time Balkans este partenerul și distribuitorul exclusiv Nike din anul 2014, pentru 6 teritorii din regiunea Balcanilor și detine acorduri comerciale pentru încă două țări. începând cu 1 iunie 2020, compania a preluat distribuția exclusivă a brandului Nike pentru Romania și Bulgaria. 

în prezent, compania operează numeroase magazine Nike și va continua să deschidă în viitorul apropiat noi locații și să lanseze noi concepte inovatoare de retail în întreaga regiune. Sport Time Balkans este permanent dedicat promovării sportului și unui stil de viață sănătos, oferind în același timp produse și servicii premium către milioane de clienți din toată regiunea Balcanilor.

DESPRE NIKE

NIKE, Inc., cu sediul în Beaverton – Oregon, este leader internațional în design, producție și distribuiție de încăltăminte, îmbrăcăminte, echipamente și accesorii sportive autentice pentru o largă varietate de activități sportive. Printre brandurile deținute de NIKE, Inc. se numară și Converse, recunoscut pentru colectiile sale de sneakers, imbracaminte si accesorii casual. Mai multe noutăti și alte informații financiare sunt disponibile la http://investors.nike.com și http://news.nike.com/ sau la @nike pe Instagram.

(P).

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy