Home » START FESTIV CU… LIPĂ, BADEA, DELEANU și IOVAN!

START FESTIV CU… LIPĂ, BADEA, DELEANU și IOVAN!

Scris de: lifestyledecluj

           În weekend-ul care urmează, Bucureștiul va găzdui cea de-a 2-a etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service, Trofeul PPC Blue, clasa de mașini electrice powered by George, inovaṭie BCR

         Startul festiv va avea loc vineri 5 iulie 2024, începând cu ora 19.00, în parcarea din Piaṭa Constituṭiei, aliniind cele 50 de maşini înscrise în concurs. Trofeul PPC Blue a atras pe lista de înscrieri concurente din 13 judeṭe, doamne și domnișoare curajoase, care își vor etala abilitățile la volanul propriilor mașini.

Clubul Sportiv Savu Racing şi Asociaṭia Clubul Sportiv Women In Motorsport au pregătit, pentru ziua de sâmbătă 6 iulie 2024, cu începere de la ora 10:00, un circuit special amenajat în incinta Arenei Naṭionale, pentru ca doamnele şi domnişoarele din întreaga ṭară să îşi poată explora abilităṭile la volan şi să se perfecṭioneze în arta condusului sportiv, într-un cadru sigur şi organizat. Vor fi două manșe de concurs (ora 10:00, respectiv 14:00) în care concurentele iau startul pe rând, fiind cronometrate la sutimi de secundă. Amatorii de spectacol sunt asteptaṭi pentru a încuraja şi susṭine concurentele.

Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2024 îmbină testele cronometrate de îndemânare la volan cu oportunități de socializare, noțiuni de conducere defensivă și momente elegante petrecute într-o companie inedită, care împărtășește pasiunea pentru mașini și ambiția de auto-depășire. Comunitatea Women Rally contribuie la șosele mai sigure, încurajând într-un cadru legal și sigur dezvoltarea abilităților la volan și responsabilitatea în trafic, pentru toată familia. Fiind susținute de prieteni și familie, concurentele oferă astfel exemple pozitive și relevante de responsabilitate și fairplay, către toți cei care urmăresc competiția. În plus, etapele Women Rally reprezintă contextul perfect de a ieși din zona de confort într-un cadru prietenos, alături de femei care împart aceeași pasiune.

         În cadrul Campionatului Naṭional Women Rally – Bosch Car Service, pe lângă implementarea noțiunilor de conducere defensivă și proactivă la nivelul conducătoarelor auto într-un cadru organizat și sigur în care acestea să își poată testa și îmbunătăți abilitățile la volan, contribuind astfel la scăderea numărului de accidente rutiere, celebrăm şi performanṭa în sport. 

         Astfel, la startul care va fi dat, cu drapelul României, de către Laura Badea – campioana olimpică la scrimă, le veṭi putea întâlni, în calitate de ambasadoare Women Rally, pe: Elisabeta Lipă – cea mai bună canotoare a secolului XX, multiplă campioană olimpică şi mondială, președinte al Agenṭiei Naṭionale pentru Sport; Irina Deleanu – maestră emerită a sportului, preşedinte al Federaṭiei Române de Gimnastică Ritmică, multiplă medaliată la Campionetele Europene şi Mondiale; Romaniṭa Iovan – creatoarea de modă cu o activitate impresionată în domeniu de peste 30 de ani. Binențeles că startul va fi luat, în calitate de ambasadoare-concurentă, și de Alina Dumitru! Marea campioană olimpică la judo vine la aceasta etapă în postura de lider al Clasamentului General Women Rally. 

Ca şi până acum, concurentele de la etapele Women Rally vor puncta într-una din cele 6 clase, constituite conform regulamentului, în funcție de capacitatea motorului și de gradul de modificare a mașinii. Clasele 1, 2, 3 si 3+ sunt dedicate mașinilor de stradă fără modificări, cu motor termic. Women Rally este astfel locul perfect pentru a face primii pași în motorsport cu costuri minime, folosind mașinile personale, organizatorii punând la dispoziția concurentelor căști și cagule, necesare pentru ca totul să se desfășoare în siguranță. 

Iniṭiată în anul 2020, Clasa 4 este dedicată mașinilor electrice şi este susṭinută şi în acest an de către George, primul banking inteligent din România.

Clasa 5 este dedicată mașinilor modificate sau posesoarelor de licență FRAS cu un grad mai mare decât cel al licenṭelor pentru Women Rally.

Evenimentul se va încheia într-o atmosferă festivă cu ocazia dineului care va avea loc sâmbătă seara la Autoklass, dealer Mercedes-Benz. Tot atunci se va desfășura și festivitatea de premiere a celor mai rapide trei concurente ale fiecărei clase din cadrul Trofeului PPC Blue, totul într-o ceremonie a eleganței și prieteniei.

În cadrul Dineului oficial va avea loc licitaṭia în scop caritabil și educațional, cu produse oferite de către partenerii evenimentului. Fondurile colectate vor fi direcṭionate către editarea şi tipărirea de exemplare din Revista Născut pentru Sport – unica publicație din România de educație și cultură sportivă pentru copii.  

Informațiile complete legate de concurente, noutățile din timpul concursului și atmosfera Women Rally surprinsă în imagini sunt disponibile pe instagram @womenrally.ro și pe pagina de facebook a campionatului. Detalii despre regulament, înscriere și următoarele etape din acest sezon pot fi găsite pe site-ul oficial www.womenrally.ro

Campionatul Național Women Rally, ediṭia 2024 este susținut de către Bosch Car Service.

Trofeul celei de a doua etape a Campionatului este oferit de către PPC blue. Clasa de mașini electriceeste susṭinută de George, primul banking inteligent din România.

Parteneri gold: Autoklass, dealer autorizat Mercedes – Benz, Castrol România, Herbalife, Stingătoare Victoria, INA-M Cosmetics, iAM Sport, Teilor și Kiss FM.

Parteneri silver: Cramele Cricova, Gerovital, Florăria Magnolia, Patronatul European al Femeilor de Afaceri, NISSA, PMA Invest, Coca-Cola, A24.

Apa oficială a evenimentului: Nazzuro Aqua.

Parteneri: Primăria Capitalei, Senatul României, Compania Municipală Parking Bucureşti.

Parteneri media: RallyMax, Autorally, Livestream Romania, Autoştiri.ro, Ziarul News, GP24.ro, FanRally.ro, 24auto.ro, Revista Născut pentru Sport, Transilvania Business.

Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service se desfăşoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv şi a Agenṭiei Naṭionale pentru Sport.

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy