Home » Start la pregătirile de Crăciun și Revelion!

Start la pregătirile de Crăciun și Revelion!

Scris de: lifestyledecluj

Dacă ți se pare prea devreme să te gândești la sărbătorile de iarnă, la Crăciun, Revelion sau poate la vacanțele la ski, e bine să știi că agențiile de turism au pregătit deja oferta și poți beneficia de oferte early booking dacă te grăbești.

Cele mai ofertante zone pentru aceste sărbători sunt fără doar și poate Maramureșul și Bucovina, două zone care păstrează încă obiceiurile și porturile populare, în care oamenii încă se mai îmbracă în haine de sărbătoare și așteaptă colindătorii și unde cozonacii sau colacii, cum li-i se mai spune tradițional, se pregătesc cu sfințenie de joi și oamenii nu se ating de masă până nu își fac semnul crucii.

Puteți alege o excursie de 7 sau 5 zile sau chiar 3 zile, însă pentru a vă deconecta total noi vă recomandăm să alegeți un pachet de minim 5 nopți și să optați pentru sistem all inclusive/ pensiune completă, ca să nu vă bateți capul cu acest aspect. 

Marea majoritate a locațiilor vor oferi și o cină specială de Crăciun sau Revelion, seri încărcate nu doar de bunătăți culinare ci și de tradiții și obiceiuri deci nu vă sfiiți să faceți poze sau filmări pentru a avea niște amintiri pe viață.

Dacă vă gândiți să combinați o excursie de relaxare cu una de ski, e bine să știți că cele mai multe oferte le veți găsi în ianuarie- martie, tot așa, cumpărându-le din timp.

Vacanță plăcută!

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy