Home » The ANTI 10 steps to succes, tematica conferinței cu numărul 2-10 Femei de 10-

The ANTI 10 steps to succes, tematica conferinței cu numărul 2-10 Femei de 10-

Scris de: lifestyledecluj

Trăim într-o lume superficială, în care primim pe tavă lecții și sfaturi de antrenoriat, creștere și dezvoltare personală și culmea, toți acești falși profeți -suntem siguri că ați observat și voi- au întotdeauna 10 pași spre succes. Metodă sigură și imbatabilă de a vă imbogății și pe voi peste noapte, în doar doar 10 pași simpli, dar contra unei sume de bani considerabile.

Succesul și reușita pe plan profesional înseamnă de multe ori ani de muncă asiduă, de renunțare la plăceri personale, hobby-uri, viață de familie, timp cu prietenii și multe altele. Poate însemna 10 eșecuri și un mare câștig, poate însemna nopți nedormite, stres, emoții, lacrimi, deznădejde și apoi bucurie, un rollercoaster, căci drumul spre reușită nu poate fi încadrat în 10 pași, prin simplu fapt că noi ca indivizi suntem unici și fiecare povestesc e unică în felul ei.

Tocmai de aceea, tematica ediției cu numărul 2 a Conferinței 10 femei de 10 este în acest an – The ANTI 10 steps to succes.

Vă invităm așadar să ne fiți alături pe data de 7 martie 2024, la Wonderland Cluj, Sala Orhideea, să vedeți, să auziți, să învățați, să vă inspirați de la speakerii care vor urca pe șcenă să ne spună povestea reală a reușitei lor. Într-un pas, 100 de pași sau oricâți pași au fost necesari pentru reușita lor.

SPEAKER

Andreea Koronios este Marketing manager Roacluj și este primul speaker pe care îl anunțăm cu mare bucurie!

Roade online Ardelenești este o asociație de producători locali din jurul Clujului. Ne propunem crearea unei rețele de vânzare directă și consum echitabil pentru hrana produsa local. Andreea e cea care se ocupa de tot ce înseamnă promovarea asociației și a producătorilor care o compun pe rețele sociale. 

Dacă și tu crezi că susținerea producătorilor locali este ceva ce ar trebui să ne preocupe pe noi toți, nu vei găsi o persoană mai pasionată decât Andreea să te convingă. Româncă căsătorită cu un grec vine să ne spună povești savuroase despre ROA dar și business-ului ei care a facut-o celebră pe social media, Zaliari Olive Oil.

PREZENTATOR

Andreea va fi prezentată de către Ioana-Cristina Szabo – marketer, storyteller și mamă. Absolventă de Jurnalism și e-Media, la nivel licență și masterat, are în spate peste 15 ani de experiență într-ale cuvintelor, sub această vastă umbrelă a domeniului Comunicării.

A lucrat în presă, a fost responsabil de Marketing și PR în diverse companii, a scris cărți de poezie și a contribuit ori a dat viață unor evenimente colorate din zona Clujului, în calitate de PR, organizator sau MC. În prezent, Ioana face parte din echipa Hacking Work, unde coordonează echipa editorială și conținutul pentru newsletter, împrumutându-și de asemenea vocea pentru o parte dintre produsele media.

Îndrăgostită de oameni, cuvinte și potențialul pe care cele două îl împărtășesc, Ioana crede că meseria pe care a ales-o e mai dinamică decât multe, așa că promite să nu se oprească niciodată din învățat.

De ce să participi:

  • Biletul include coffee break și lunch, oferite de gazda noastră, Wonderland. Parcarea este generoasă și locația are un view superb asupra orașului. Ideal pentru niște poze bune!
  • Pe lângă aceasta, prietenii de la Fornetii ne asigură delicioșenii sărate și dulci pe tot parcursul zilei, pentru că în luna femeii, caloriile nu se depun, dragi prietene!
  • Fiecare din primii 150 de participanți primește automat un goodie bag de dus acasă și răsfățat, pentru că merităm, nu Yves Rocher? ( Super mulțumim de susținere).
  • Vă așteaptă alte premii / tombole/ cadouri speciale pe care le veți putea câștiga DOAR în ziua evenimentului, participând la Conferința 10 femei de 10 pe 7 martie 2023. Vei putea avea acces la noutățile brandurilor prezente în zona de Expo. (Nu vreți să le ratați!) 
  • Evenimentul se va incheia cu o degustare vinuri, prilej de socializare și mai ales de a ne celebra pe noi, femeile! Mulțumim frumos Ioana de la WineUp!
  • Poate fi o experiență frumoasă de tip teambuilding sau o activare de Employer Branding în luna femeii!
  • Ai șansă să cunoști vedete/ Koli/ Influenceri pe care îi urmărești pe social media
  • Socializare și networking
  • Înveți secrete de business care te vor ajuta concret

Bilete:

Prețul unui bilet este de 350 lei ( număr limitat) și include acces la întreaga zi de conferință, coffee break, prânz, gustări dulci și sărate powered by Fornetti, suc, apă, cafea, 1 pachet de goodie bag oferit de parteneri și posibilitatea să câștigi pe loc, diferite premii și vouchere dacă te afli în sală. Dacă dorești să cumperi un bilet te rog să ne lași toate datele tale (datele din buletin pentru persoane fizice și datele de companie pentru firme) pe adresa contact@lifestyledecluj.ro. După primirea OP de plată a facturii, veți primi automat biletul.

Dress code: Something white

–––

Conferința 10 femei de 10 este un proiect Lifestyle de Cluj organizat cu susținerea Fornetti RomâniaOpticlinic MEDZenitechIulius Mall Cluj-NapocaYVES ROCHER, Princess Nails Spa,  WineUp, Daisler, cărora le suntem recunoscători!

1 Comentariu
0

Related Articles

1 Comentariu

Ioana Bidian Colfescu, un nume emblemă în industria vinului internațional, vine la Conferința 10 femei de 10! - LifeStyleDeCluj ianuarie 24, 2024 - 7:35 am

[…] postări The ANTI 10 steps to succes, tematica conferinței… 10 FEMEI DE 10 TOPUL FURNIZORILOR ( EVENIMENTE PRIVATE) DIN CLUJ NAPOCA… Alina Tișa- […]

Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy