Home » Top 5 cele mai bune târguri de Crăciun din Europa

Top 5 cele mai bune târguri de Crăciun din Europa

Scris de: lifestyledecluj

Dacă te pregătești de o mică escapadă pentru ați încărca bateriile, am pregătit pentru tine și câteva idei de destinații în care să simți spiritul Crăciunului cu adevărat. Am pregătit top 5 cele mai bune târguri din Europa, ca să vezi care din ele îți trage cu ochiul pentru iarna aceasta.

Basel- Elveția

Basel are o tradiție adânc înrădăcinată ca cel mai frumos și mai mare oraș de Crăciun al Elveției și merită vizitat în fiecare an. Nu numai că orașul vechi bine conservat strălucește în lumina caldă de Crăciun, dar magazinele și fațadele multor clădiri strălucesc cu o strălucire aurie.Aproximativ o sută de pini înalți se aliniază pe străzi și stau ca niște santinele puternic luminate care ghidează vizitatorul. Un spectacol care merită văzut și trăit măcar o dată în viață!

Ungaria- Budapesta

Vecinii noștri se mândresc și ei cu un loc în top și chiar au cu ce! Spiritul Crăciunului strălucește în fața celei mai mari catedrale din Budapesta în timpul Sărbătorii Adventului de la Bazilica. Această piață de sărbători în aer liber îi întâmpină pe toți cu articole de cadouri încântătoare, mâncăruri delicioase maghiare și internaționale, cum ar fi „flódni” favorit, prăjitura cu horn Hungaricum, burgeri deliciosi și o gamă largă de preparate din pește. Având în vedere proximitatea, merită să dați o fugă chiar în acest an!

PoznanPolonia

Piața de Crăciun din Poznan vă va duce într-un tărâm magic de iarnă cu gheață, fulgi de zăpadă și atracții de Crăciun, și toate acestea datorită amenajărilor originale care vor fi amplasate în Piața Veche și în Plac Wolności (Piața Libertății) în această perioadă magică.

Viena- Austria

Ca în fiecare an, Viena se află în fruntea listei tale cu cele mai bune piețe de Crăciun din Europa. Viena este o destinație obligatorie de Crăciun. Considerată o destinație sigură pentru familii, este populară și printre îndrăgostiți și este premiată printre cele mai bune destinații romantice din Europa dar și cele mai bune destinații pentru o cerere în căsătorie.

Bruxelle-Belgia

Vacanță plăcută!

sursa foto: europeandestinations.com

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy