Home » TOPUL FURNIZORILOR ( EVENIMENTE PRIVATE) DIN CLUJ NAPOCA 2021 -susținut de HOHA WEDDINGS&EVENTS-

TOPUL FURNIZORILOR ( EVENIMENTE PRIVATE) DIN CLUJ NAPOCA 2021 -susținut de HOHA WEDDINGS&EVENTS-

Scris de: lifestyledecluj

UPDATE:

2220 de clujeni și-au luat din timpul lor să voteze oameni harnici și talentați la fiecare categorie. Le mulțumim tuturor! E foarte frumos când munca îți este apreciată și ne bucurăm tare că putem aduce în fața voastră niște oameni care merită toată aprecierea noastră, fie că sunt fotografi, videografi, cofetari sau artiști florali.

Ceremonia de decernare a premiilor va putea fi vizualizată LIVE, online, pe canalele noastre de social media, astăzi, 11 noiembrie 2021, de la ora 17.00. Gazda serii va fi însuși marele Nicu Bendea care nu mai are nevoie de link de la noi, dar noi tot punem link pe numele lui și cu drag vă invităm să îl urmăriți, dacă nu o faceți deja.

Vrem să le mulțumim frumos și sponsorilor noștri, care, cu drag și bucurie, au răspuns solicitării noastre:

PMA , JOLIDON,FARMEC, HOT PIPES Roastery BEREA BARLOG,MOȘIA GALICEA MARE,WINE UP,DORBOB BAKERY

CATWALK BY RAMONA MÂNDRU 

CE URMEAZĂ?

În mod evident, TOPUL FURNIZORILOR 2022. Pentru a trage linie împreună și a răsplăti munca celor mai meritoși, care au pus trup și suflet în evenimentele la care au participat. Sperăm ca și contextul medical să ne permită la anul o ceremonie offline așa cum se cuvine.

Dacă ai fost mire/ mireasă, naș/ nașă, domnișoară de onoare sau mămică la botez, dacă ești fotograf, videograf, DJ, dacă cânți într-un band sau ai o florărie sau o cofetărie, dacă ești chelner, barman, șef de restaurant sau patron de local de evenimente private, dacă ai fost un client mulțumit și vrei să îți arăți recunoștința pentru serviciile prestate corect și profesional, te invităm cu drag să votezi cei mai buni furnizori sau colegi de breaslă ai anului!

TOPUL FURNIZORILOR( EVENIMENTE PRIVATE )2021 din Cluj-Napoca își va alege câștigătorii pe baza voturilor voastre, la următoarele categorii:

-Cea mai bună sală de evenimente

Cel mai bun fotograf

-Cel mai bun videograf

-Cea mai bună cofetărie

Cel mai bun DJ

-Cea mai bună formație

-Cel mai bun coregraf pentru dansul mirilor

Cel mai bun moment artistic

Cel mai bun make-up artist

Cea mai bună florărie

Anul 2021 a fost un an dificil pentru toți furnizorii de servicii. Evenimentele s-au amânat sau relocat cu multă presiune pe umerii tuturor. Tot acest an a fost însă unul care a cernut profesioniștii de amatori și a dovedit încă o dată că cei care își fac cu pasiune și dedicare meseria vor fi observați și merită toată aprecierea și recunoștința.

Nimeni nu înțelege mai bine ca un wedding planner câtă muncă este în spatele unei nunți sau al unui botez, astfel că acest TOP este mai mult decât binevenit:

Suntem bucuroși și onorați să susținem demersul Lifestyle de Cluj cu atât mai mult cu cât anul acesta a fost pentru noi toți un maraton al cărui premiu a fost să ne vedem clienții fericiți. Voturile oamenilor vor stabili niște clasamente, dar, în opinia mea, toți cei au avut evenimente reușite anul acestă merită toate aplauzele și îmi doresc ca la anul contextul să ne permită să ne vedem cu toții live, în cadrul unei GALE în care să felicităm câștigătorii dar și să bem o cupă de șampanie împreună. „- Alina Soos, Owner HOHA WEDDINGS&EVENTS.

Cum poți vota?

Voturile voastre sunt așteptate până pe data de 5 noiembrie 2021, inclusiv. Pe data de 11 noiembrie 2021, câștigătorii fiecărei categorii vor fi anunțați online, în cadrul unei zile cu totul și cu totul specială, pregătită de Lifestyle de Cluj.

Dacă ai fost un client mulțumit sau ești un susținător/ fan al unui furnizori de servicii, acum e momentul să îi răsplătești munca și să îl nominalizezi! Câștigătorii fiecărei categorii vor fii așadar aleși de voi și de voturile voastre.

Te rugăm să accesezi linkul unde vei fi rugat să completezi fiecare secțiune cu un singur nume/ o singură recomandare. Odată ce ai finalizat, răspunsurile ajung la noi, pentru a fii centralizate.

PENTRU A VOTA TE RUGĂM SĂ APEȘI AICI.

UPDATE: Pe data de 11 noiembrie, prietenul nostru Nicu Bendea ne-a făcut onorea de a prezenta festivitatea de premiere la care vom invita pe motive de pandemie doar pozițiile I din fiecare categorie. Aceasta va avea loc ONLINE ( deci o veți putea urmări pe canalele noastre de social media). Îi mulțumesc frumos și lui Andi de la Daisler Print House care ne va ajută să le oferim premianților și un simbol al aprecierii venite din partea publicului.

Succes tuturor!

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy