Home » Unde te (mai) poți bălăci vara aceasta lângă Cluj

Unde te (mai) poți bălăci vara aceasta lângă Cluj

Scris de: lifestyledecluj

Până la finalul lui septembrie sunt șanse mari să mai prindem câteva zile cu soare. Dacă te-ai săturat de clasicile piscine din Cluj, ți-am pregătit o mică listă care să te ajute să iei repede o decizie în zilele călduroase de toamnă.

Lacul Tarnița e printre cele mai frumoase locuri de pe lângă Cluj. Fie că faci baie, un picnic, citești sau te joci un boardgames, poți ajunge cu autobuzul sau mașina în locuri perfect instagramabile.

Laguna Albastră se află la circa o oră de Cluj-Napoca și e locul perfect să îți etalezi bronzul de vară, în contrast cu turcoazul apei albastre. E un loc perfect și pentru instagram, de ce să vă mințim,doamnelor? 🙂

Băile Figa reprezintă o altă locație interesantă dacă nu ai vizitat-o deja. Ai opțiunea de a te caza la căsuțe sau petrecere o leneșă pe șezlongurile din locație.

Băile de la Cojocna au un PR destul de bătrânior însă dacă vrei să faci să te bucuri de avantajele apei sărate, e locul perfect pentru tine!

Voi ce alte locuri mișto mai știți pe lângă Cluj?

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy