Home » Unicul produs cosmetic din Europa medaliat cu aur la cel mai prestigios concurs de certificare a calității – fabricat de COSMETIC PLANT în România

Unicul produs cosmetic din Europa medaliat cu aur la cel mai prestigios concurs de certificare a calității – fabricat de COSMETIC PLANT în România

Scris de: lifestyledecluj

Serul antirid concentrat HYALURON 4D, fabricat de COSMETIC PLANT, unul dintre principalii producători locali de cosmetice, a primit medalia GOLD AWARD la cel mai prestigios concurs de calitate a produsului, World Quality Selections, organizat de Monde Selection la Bruxelles. Aceasta este singura distincție GOLD obținută anul acesta de un produs cosmetic din Europa. Produsul a obținut și în 2020 premiul GOLD AWARD, la aceeași competiție. COSMETIC PLANT este singura companie românească de cosmetice premiată în cadrul evenimentului. 

Recent redenumită, gama HYALURON 4D face parte din familia de produse Fusion și conține 6 produse dedicate îngrijirii tenului, respectiv Ser antirid concentrat, Cremă antirid contur ochi și buze, Cremă antirid hidratantă, Fiole cu 6% acid hialuronic 4D și Apă micelară 3 în 1, fiind destinată femeilor cu vârsta cuprinsă între 30 – 60 de ani. 

Suntem onorați că serul antirid concentrant HYALURON 4D primește această dinstincție pentru a doua oară, cu atât mai mult cu cât este singura medalie de aur obținută anul acesta de un produs cosmetic din Europa, ceea ce atestă calitatea produsului la nivel mondial. Suntem mândri să facem astfel cunoscute produsele noastre dincolo de granițele țării și să punem România și pe harta celor mai buni producători de cosmetice.”, a declarat Susana Laszlo, Director General COSMETIC PLANT. 

Monde Selection, competiție la care COSMETIC PLANT și-a adjudecat de-a lungul timpului 17 premii, reunește peste 80 de experți de renume internațional, care jurizează în funcție de specializarea lor o categorie precisă de produse. Fiecare juriu este format din cel puțin 8 experți, sub conducerea unui președinte, toți având o experiență profesională vastă. Specialiștii examinează cu atenție compoziția produselor și confirmă dacă afirmațiile comerciale sunt adecvate și justificate de dovezi științifice. Spre deosebire de alte competiții, produsele nu sunt comparate cu altele din categoria lor, ci trec printr-o evaluare strictă care analizează calitatea lor individuală, în conformitate cu criterii precise și variate. 

Ingredientul inovator de bază al gamei, acidul hialuronic 4D, este superior celui clasic pentru că îmbină 4 tipuri de acid hialuronic cu mase moleculare diferite, o moleculă mai mică având un efect antirid mai eficient. Acționează în straturile profunde ale pielii, asigură o hidratare net superioară, protejează pielea și îmbunătățește elasticitatea, reducând pierderea de apă transepidermică. Superioritatea acidului hialuronic 4D este de necontestat, fiind acum mult mai bine evidențiată atât prin noul design premium al ambalajelor, cât și prin redenumirea gamei.

Gama HYALURON 4D a înregistrat un real succes și deține în prezent 71% din vânzările aferente familiei de produse Fusion, vânzările serului antirid reprezentând în momentul de față 30% din totalul gamei.

Toate produsele din gama HYALURON 4D sunt disponibile online, pe www.cosmeticplant.ro, dar și la nivel național în rețelele de magazine Kaufland, Auchan, Carrefour, Cora, Mega Image, DM, în farmaciile Tei, Dr. Max, Catena, Spring Farma, Bebe Tei, precum și în alte farmacii și în magazinele naturiste.

# # #

Despre COSMETIC PLANT

Cu o tradiție de peste 30 de ani, COSMETIC PLANT este unul dintre cei mai importanți producători de cosmetice din România. Compania a fost înființată în 1991 la Cluj-Napoca de către farmacista Ileana Mester, iar acum este condusă de fiica ei, Dr. Susana László. 

În perioada 2012-2023, COSMETIC PLANT a urcat constant pe podiumul World Quality Selections, cel mai important concurs internațional de calitate a produsului din lume, organizat de către Monde Selection la Bruxelles, unde a obținut 17 premii, 6 dintre ele în perioada 2020-2023. De asemenea, a obținut și un premiu la German Beauty Award, având astfel în palmares 18 premii internaționale. 

Compania este prezentă la nivel național în rețelele Auchan, Carrefour, Cora – România Hypermarche, Kaufland, DM DrogerieMarkt, Mega Image, Farmacia Tei, Dr. Max, Catena și alte lanțuri de farmacii, Plafar și magazine naturiste din țară și în diverse farmacii independente.

În prezent, portofoliul COSMETIC PLANT include peste 170 de produse, grupate în mai multe familii și game: Essential, Essential Plus, GOOD Skin, Fusion, Sun și Me&Mom, ce se pot achiziționa și din magazinul online al producătorului – www.cosmeticplant.ro

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy