Home » Vegan din cap până în picioare

Vegan din cap până în picioare

Scris de: lifestyledecluj

De la un stil de viață nișat la un adevărat trend!
Tot mai des, nu doar mâncarea vegană își face loc în viețile noastre, ci și multe alte aspecte care țin de stilul de viață adoptat. Astfel, cu privire la machiaj și îngrijirea pielii, stilul de viață vegan este, de asemenea, tot mai prezent în preferințele celor din jur. Aflați astăzi detalii despre alternativele vegane pentru cosmetice de la alverde NATURKOSMETIK și ce face ca aceste produse să fie diferite.

Cum recunoaștem produsele vegane?

În primul rând, produsele cosmetice naturale nu sunt automat și vegane. Deși poate nu conțin substanțe chimice, parfumuri, parabeni și silicon, acestea pot conține ingrediente de origine animală sau sunt produse provenite de la animale, cum ar fi grăsimea de lână, lanolina sau ceara de albine. Numai dacă produsele poartă o anumită etichetă, acestea sunt și vegane. În cazul produselor vegane de la alverde NATURKOSMETIK, acestea sunt marcate cu un sigiliu corespunzător. 

O amprentă de durată?

Fie că îți place să te machiezi mai puternic sau preferi naturalețea, multe look-uri sunt posibile cu produsele vegane de la alverde NATURKOSMETIK. Fondul de ten alverde Hydro Make-up oferă o hidratare prețioasă cu ajutorul castravetelui organic, previne uscarea pielii și, de asemenea, conferă o strălucire delicată pielii. Rimelul alverde Mini Maxi Mascara oferă un aspect deosebit al ochilor folosind perii mini, precise, care facilitează aplicarea și asigură gene vizibil mai lungi și mai voluminoase în cel mai scurt timp, fără a folosi ingrediente de origine animală. Dacă îți dorești ca buzele tale sa fie hrănite, dar și evidențiate, rujul alverde Matt Lipstick nr. 40 Rose Delight, cu pigmenți vegetali, este o alegere bună. Uleiul de floarea-soarelui, jojoba și mimosa din compoziția rujului hrănesc buzele și le oferă o culoare delicată. 

Îngrijire fără ingrediente de origine animală

De ce să te oprești la ten, când întregul corp poate fi îngrijit cu produse vegane? 
În timp ce săpunurile și gelurile de duș convenționale sunt adesea fabricate cu glicerină din grăsimi animale, produsele vegane se bazează pe uleiuri vegetale, de exemplu săpunul cu ulei vegetal și miros de citrice sau gelul de duș cu trandafir organic de la alverde. 
Pentru îngrijirea părului cheratina, care este de asemenea de origine animală, este considerată un remediu miraculos pentru părul deteriorat. Însă nu trebuie să faci niciun compromis, căci există numeroase alte opțiuni, cum ar fi șamponul reparator cu avocado și unt de shea organic de la alverde, care este pe bază de uleiuri vegetale. 
Dacă dorești să îi oferi tenului tău o doză de hidratare sănătoasă, îți recomandăm crema de față de la alverde naturschön cu măsline. În timp ce cremele de față convenționale se bazează pe lanolină, aceasta se concentrează pe proprietățile hrănitoare ale măslinului. 

Pe lângă acestea, există numeroase produse cosmetice vegane de la alverde NATURKOSMETIK pe care le poți descoperi la dm. Trebuie doar să cauți sigiliul vegan atunci când faci cumpărăturile!

(P)

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy