Home » Vintage is the new trend

Vintage is the new trend

Scris de: lifestyledecluj

,,Thrift”; ,,Thrifting”; ,, Vintage Store”; ,,Mers în târguri“  sau cum se spune la noi în România ,,mersul prin sh-uri”, a început să se regăsească tot mai des în viața tuturor. Pentru unii reprezintă o activitate de relaxare sau pasiune, iar pentru alții e chiar un business. Dacă acum câțiva ani menționarea magazinelor second hand indica problema lipsei de bani, comentarii răutăcioase, în prezent, SH-ul este privit ca o sursă trendy, dar sustenabilă de îmbrăcăminte. Fie că au văzut în familie,  la prieteni, filme, seriale sau poate creatorii de conținut de pe social media și-au creat acest obicei sustenabil de a achiziționa haine, tot mai multe persoane apelează la second hand-uri pentru a fi în trend sau doar a-și achiziționa câteva haine. Pe lângă că reprezintă o formă sustenabilă de a achiziționa haine, poate fi o activitate fun, iar outfit-urile pe care le creezi, pot fi iconice, cu piese unice, vintage.

Totuși, uneori poate fi overwhelming acest proces, mai ales dacă ești la început. Ia-tă câteva tips&tricks atunci când vă hotărâți să abordați second hand-urile sau târgurile:

  1. Găsește inspirația – atunci când nu știi exact ce cauți, este util să cauți puțină inspirație care se regăsește în stilul tău. Pinterest poate fi cel mai bun prieten al tău, pentru că inspirația nu are limite acolo.
  2. Fii deschis – chiar dacă ești pornit să găsești o anumită piesă vestimentară, fii deschis, nu se știe ce item pe același aesthetic poți găsi și care poate să-ți placă chiar mai mult.
  3. Centimetrul de croitorie = cel mai bun prieten 
  • cel mai de ajutor instrument atunci când nu ai chef să probezi haine, în special pantaloni, este centimetrul de croitorie. Cu ajutorul lui poți foarte ușor să vezi dacă piesele vestimentare sunt mărimea de care ai nevoie.
  1. Have fun
  • până la urmă e un fel de vânătoare de comori. Nu știi niciodată peste ce poți da, așa că nu fi dezamăgit în caz că poate nu ai avut o zi bună sau ,,norocoasă”

Dacă aveți alte sfaturi pe care le folosiți chiar voi atunci când mergeți în outlet-uri sau second hand-uri, lăsați-ne în secțiunea de comentarii Lifestyle de Cluj

Oana Radu

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy