Home » Vitamina de frumusețe pentru piele: niacinamida

Vitamina de frumusețe pentru piele: niacinamida

Scris de: lifestyledecluj

Niacina… ce? Niacinamida este cunoscută și ca fiind un derivat al vitaminei B3 și este considerată o vitamină puternică și un acid bun pentru piele. În special în cosmetică, este cunoscută ca o vitamină a frumuseții și îngrijirii pielii. Și acest lucru nu este o coincidență: niacinamida susține funcția naturală de protecție a pielii, hidratează și reduce vizibil porii dilatați. În plus, se spune că derivatul de vitamina B3 are și un efect calmant, reglator și regenerator. Acest nou ingredient activ aflat pe buzele tuturor, și atât de căutat în produsele cosmetice, este utilizat pentru pielea cu imperfecțiuni sau semne de pigmentare, precum și în produsele anti-îmbătrânire. 

Pe scurt, acest lucru înseamnă că datorită versatilității sale, niacinamida oferă beneficii pentru fiecare tip de piele și, astfel, poate fi ușor de integrat în rutina individuală de îngrijire a pielii. Ingredientul este potrivit chiar și pentru pielea sensibilă și predispusă la imperfecțiuni.

Niacinamidă pentru o textură rafinată a pielii

  • Peeling chimic cu niacinamidă

Peelingul cu acizi din fructe este un așa-numit peeling chimic, conține acizi din struguri, trestie de zahăr sau alte plante. Spre deosebire de peelingurile mecanice, la care celulele moarte sunt îndepărtate folosind cele mai mici particule, acesta dizolvă celulele moarte pe cale chimică. Un peeling cu acizi din fructe acționează mai profund în piele, stimulează metabolismul pielii și stimulează producția de colagen în stratul mijlociu al tenului – nu doar dizolvă stratul superior de celule moarte. Peelingurile chimice, spre deosebire de peelingurile mecanice tradiționale, pot fi mult mai blânde cu pielea și oferă beneficii privind întreținerea acesteia. Peelingul AHA cu niacinamidă de la Balea rafinează aspectul pielii și asigură un ten neted și radiant. În plus, niacinamida susține bariera pielii, are un efect antioxidant și stimulează reînnoirea celulară. Acizii alfa-hidroxi (AHA), acidul glicolic și acidul mandelic elimină delicat celulele moarte ale pielii și reglează producția naturală de sebum, prevenind astfel impuritățile. Exfoliantul pentru față conține, de asemenea, pantenol, alantoină și aloe vera, care susțin regenerarea pielii și au un efect hidratant. Peelingul Niacinamide AHA este vegan, fără parfum și potrivit pentru toate tipurile de piele. Pentru o piele întărită și un ten mai uniform și mai proaspăt!

  • Ser cu niacinamide: 

Serul cu niacinamide de la Balea rafinează aspectul pielii și susține un ten neted și uniform. Îngrijirea facială cu 10% niacinamidă rafinează porii dilatați și uniformizează suprafața pielii. În plus, oligoelementul zinc previne impuritățile pielii. Produsul pentru toate tipurile de piele este, prin urmare, deosebit de potrivit și pentru pielea grasă și mixtă. Pantenolul, alantoina și aloe vera favorizează regenerarea pielii și o hidratează.

Ambele tipuri de produse sunt utile în rutina de îngrijire, pentru a rezolva o serie de probleme care dau bătăi de cap multora dintre voi. Efectele benefice se vor vedea cu siguranță!  

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy