Sunt multe business-uri care vând sushi pentru că e un trending food în creștere în România, dar sunt puțini care chiar se pricep cu adevărat iar povestea Sushi Omakese e una pe care e musai să o auziți și gustați!
Vlad Tănăsie este un chef cu experiență și un nume în horeca clujeană iar mulți poate îl recunoașteți de la participarea la „Chefi fără limite”, show-ul TV care i-a adus și mai multă experiență și autocunoaștere profesională și personală.

De la ingrediente de cea mai bună calitate, la tehnica și procedurile de a pregăti aceste preparate, toate se îmbină cu magie și pricepere pentru sindromul „curcubeu pe cerul gurii”. Căci sushi e un dish complex, care necesită multă răbdare, atenție și dăruire ca să iasă exact așa cum trebuie!
Ce iese din mână lui Vlad arată cam așa:



Iar pentru Revelion au o ofertă de care trebuie să profitați, nu de alta, dar superstițiile spun că în noaptea dintre ani e bine să consumăm pește, pentru a avea noroc în anul ce vine. Și dacă nu credeți în superstiții, vă recomandăm să pregătiți un vin alb și să ne mulțumiți după 🙂

Pe Sushi Omakese îi găsiți și pe facebook și pe site și după revelion. Nu de alta dar suntem siguri că veți deveni clienți fideli! 😉