Home » What hot in Alba Iulia 3-4 decembrie

What hot in Alba Iulia 3-4 decembrie

Scris de: lifestyledecluj

În acest weekend prelungit, la Alba Iulia și prin apropiere, încă se mai simte spiritul național generat de sărbătorirea zilei de 1 Decembrie. Ai parte de câteva evenimente și acțiuni la care poți lua parte în următoarele zile pentru a te relaxa. Te așteaptă concert de chitare, petreceri și muzică live în cluburi și localuri, workshop de bachata și evenimente sportive. 

Sâmbătă, de la 18:00, Bachata Day 2nd edition, eveniment organizat de Moving Arts Company la Restaurant Pizzerie Gothic.

Tuturor le place bachata! Motiv pentru care, sâmbătăseara se repetă experiența, alături de David Szilágyi, instructor în cadrul scolii de dans Salsa Caliente din Cluj-Napoca.

Sâmbătă, de la 18:00, Volei Alba Blaj – Dinamo București la Volei Alba Blaj.

Meci volei din cadrul etapei a VIII-a a Diviziei A1 la volei feminin.

Sâmbătă, de la 20:00, Contrast Band #LIVE la Czech In „La Vizitiu”.

Este o săptămână specială La Vizitiu, una plină de voie bună și distracție. După 2 zile de sărbătoare continuă, sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, se reia petrecerea alături de Contrast Band. Va fi „cod galben” de mâncare bună, băuturi pe toate gusturile și muzică de petrecere care va ridica pe toată lumea de la mese.

Sâmbătă, de la 23:00, Saturday Night with DJ Carlos la Club Kalabria.

PSă aveți weekend fain, plin de bucurii pe oriunde ați alege să vi-l petreceți, dar nu uitați să aveți grijă de voi!

Marius Rusu

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy