Home » What’s hot in Alba Iulia? 1-3 octombrie 2021

What’s hot in Alba Iulia? 1-3 octombrie 2021

Scris de: lifestyledecluj

Târg de toamnă, inaugurare de club, petreceri, dans, muzică live, mult sport (tenis, rugby, pedalat, alpinism, escaladă, rafting, canoe), cursuri și conferințe, în acest weekend la Alba Iulia și prin împrejurimi.

De azi de la 10:00, până duminică la 21:00Toamna în cetate, în Cetatea Alba Iulia.
Expozanții, producători, comercianti și artizani, vor fi prezenți la acest eveniment cu produse hand-made și de artizanat, bijuterii și produse lucrate manual, genți minunate, săpunuri naturale, lavandă, aranjamente florale, turtă dulce pentru copii, haine unicat, pictate cu stil, dar și alte produse interesante.

De azi de la 16:00, până duminică la 19:00Cupa Florea Grup la tenis de câmp, ediția a VII-a la baza sportivă TenisProLinca.
Toți pasionații de tenis sunt așteptați la cea de a VII-a ediție a „Cupei Florea Grup” la tenis de câmp. Evenimentul va avea loc în perioada 1-3 octombrie 2021, pe terenurile Tenis Pro Lincă (Aleea Sf Capistrano, nr 1, Alba Iulia).

Azi, de la 17:00, Ziua mondială de luptă împotriva cancerului la sân la La Conac.
Asociația AS 2001 Alba Iulia organizează vineri 1 octombrie cea de a 14-a ediție a evenimentului dedicat ,,Zilei mondiale de luptă împotriva cancerului la sân,,. Evenimentul va avea loc la sala de festivități “La Conac”. Intrarea este liberă.

De azi, de la 19:00, până duminică pe la 16:00RAE 2021 la Ampoita, reuniune de alpinism și escaladă la Ampoița.
Organizată de Asociația Trascău Corp Zlatna împreuna cu Dan Anghel, în cadrul Reuniunii, se va desfășura și un Concurs de Escaladă Sportivă în Sistem Open (cu participare deschisă), aflat la a XIV-a ediție! În cadrul concursului, sunt pregatite un număr aproximativ de 20 de trasee. 

Azi, de la 20:00, Tropical Disco Vibes Party la The Mood.
Petrecere Disco cu #OnlyGoodVibes. Experimentați o seară cu iz tropical pe muzică disco, alături de băuturi de calitate, ținând cont de consumul responsabil, evident 

Azi, de la 22:00Club Kalabria Grand Opening / John Trend / 01 oct la Club Kalabria.
Vineri, Club Kalabria (ex. Social Pub) își deschide porțile pentru un sezon exact așa cum ne dorim toți.

Azi, de la 22:00, LADIES NIGHT PARTY la Irish Pub Erol.
O nouă petrecere în IRISH PUB EROL,unde Mc KOTTO va fi invitatul special.

Sâmbătă, de la 09:00 la 16:00Curs Masaj cu Pietre Calde | Alba Iulia la Centrul Starmedica.
Masajul cu pietre calde este o metodă eficientă și imediată de reducere a stresului și anxietății, de a induce starea de relaxare și de ușurare a tensiunilor și durerilor musculare. O terapie pentru trup și suflet o numim noi, perfectă pentru a fi oferită clienților și pacienților.

De sâmbătă, de la 10:00, până duminică la 19:00Bucurie în Mișcare Alba Iulia, în Cetatea Alba Iulia.
Bucurie în Mișcare este un spațiu care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie.

De sâmbătă, de la 10:00, până duminică la 18:00Canyoning – O Super Aventura! la Vânătările Ponorului.
Canyoning-ul este cea mai spectaculoasa si plina de adrenalina activitate pe care o putem experimenta, în inima munților Apuseni.

Locul de desfășurare este în rezervatia naturala Vânătările Ponorului la aproximativ 75 km de Cluj-Napoca. Traseul parcurge Valea Poienii și traversează cele 4 cascade cu înălțimicuprinse intre 3 și 25 de metri.

De sâmbătă, de la 10:00, până duminică la 18:00Via-ferrata De Toamna în Cheile Turzii.
Traseele de via ferrata (tradus „drum de fier” din italiană) sunt trasee dotate pe întreaga lor lungime cu structuri metalice, trepte de fier, sufe metalice, pitoane, poduri suspendate, care permit persoanelor mai puțin experimentate în domeniul alpinismului să parcurgă în siguranță trasee asemănătoare cu cele de alpinism.

Sâmbătă, de la 11:00, meci de rugby CSU Rugby Alba Iulia – CSM Galați, pe Stadionul Cetate2.

De sâmbătă, de la 11:00, până duminică la 18:00, Toamna La Rafting Pe Aries! la Centrul de Rafting Aries.
Ture de rafting și caiac pe cel mai spectaculos râu din nord-vestul României.

Sâmbătă, de la 20:00, Salsa Party la Casa De Cultura A Sindicatelor Alba Iulia.
Petrecere salsa pentru a întâmpina toamna cum se cuvine.

Sâmbătă, de la 22:00, Club Kalabria / Dj Paul / 02 oct la Club Kalabria.
Club Kalabria (ex. Social Pub) te invită să petreci o seară de sâmbătă pe muzica lui Dj Paul. Va fi o seară pe cinste, promitem!

Sâmbătă, la 21:00Live Music with Nexxt Band la Irish Pub Erol.
Sâmbătă la Irish Pub, puteți petrece momente plăcute în compania trupei Nexxt Band.

Duminică, de la 10:00 până la 18:00Pedalează Apusenii la Aiud (cu plecare la intrarea în oraș dinspre Târgu Mureș).
Munții Apuseni ascund de departe unele dintre cele mai pitorești panorame de la noi din țară, motiv pentru care ne-am propus să plecăm într-o nouă plimbare pe bicicletă în aceste locuri de poveste și să descoperim toamna în plină culoare în aceste locuri de poveste.

Distracție bună și fiți responsabili pe oriunde ați ajunge!

Marius Rusu

sursa foto:cunoastetitara.md

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy