Home » What’s hot in Alba Iulia 17-19 iunie

What’s hot in Alba Iulia 17-19 iunie

Scris de: lifestyledecluj

Ce te așteaptă în Alba Iulia și prin apropiere în acest weekend? Nimic mai ușor de răspuns – un street food festival, concerte live, petreceri în cluburi și pe terase, ieșiri în natură, tură cu biciclete electrice, rafting, traseu de via ferrata, inițiere în speologie, atelier pentru copii, lansare de carte.

De vineri, de la 12:00, până duminică, la 23:00, Istanbul Street Food Festival la Alba Iulia în Cetatea Alba Carolina.

Trei zile de distracție, experiențe gastronomice de senzație, muzică bună și o atmosferă relaxantă.

De vineri, de la 18:00, până duminică, la 18:00, The Beat of Our Nervous System organizat de The Twerk Prophets.
Știați că avem fiecare dintre noi un ritm unic de mers si aplaudat, un ritm respirator si un ritm cardiac comun, și multe alte ritmuri interne care urmează diferite tipare? Mult mai multe informații interesante poți afla luând parte la acest eveniment.

Vineri, de la 20:00, Cină cu muzică LIVE, alături de Impact Band la Czech In La Vizitiu.

Te așteaptă o seară plină de muzică și voie bună, care merg extraordinar de bine cu bunătățile din meniul localului.

Vineri, la 21:00, Concert Iris / Live la Pub Skit’ 77.
Concert de prezentare a melodiilor din albumul „Zodiac”.

Vineri, de la 23:00, Dance Party / Friday Night la Mira Summer.

Nu rata o noua petrecere la Mira Summer. Distracția este garantată până-n zorii zilei. Muzica este asigurată de către MC Kotto.

Sâmbătă, de la 10:00 la 18:00, Inițiere în speologie – Peștera Ghețarul de la Bârsa, Padiș organizată de TerraMont la Groapa de la Bârsa.
Ești invitat/ă la încă o tură de speologie în tărâmul peșterilor, Padiș. De data aceasta mergem în Peștera Ghețarul de la Barsa, o peșteră în care avem 3 verticale, una de 5m și două de 10m, potrivite pentru începători.

Sâmbătă și duminică, de la 11:00 la 18:00, Via Ferrata în Cheile Turzii organizat de Transilvania Extreme Adventures.

Ia-ți gașca de prieteni și veniți să vă aventurați împreună la o tură de via-ferrata de neuitat.

De sâmbătă, de la 11:00, până duminică la 18:00, Tură cu Biciclete Electrice prin Apuseniorganizată de Transilvania Extreme Adventures la Vidolm.

În weekendul acesta se anunță vreme faină și știți cum se petrece un astfel de weekend? Pe două roți. Traseul are o lungime de 50 km, iar parcurgerea acestuia durează aproximativ 4 ore.

De sâmbătă, de la 11:00, până duminică, la 18:00, Rafting pe Arieș organizat de Transilvania Extreme Adventures la Centrul de Rafting Arieș.

Repezișuri, sărituri în apă de pe stânci, body rafting, oameni faini, multă adrenalină, distracție și râsete! Îți sună bine? Atunci weekendul acesta ești așteptat/ă la o tură de rafting cu echipa TXA!

Sâmbătă, de la 12:00, Ateliere pentru copii: Rădăcini, Muzică și Tradiții, cu Mădălina Pavălorganizat de Mădălina Pavăl la framm’s.

Mădălina Pavăl vine-n vizită la Alba Iulia cu atelierul pentru copii „Rădăcini, Muzică și Tradiții”- un atelier inspirațional care exprimă importanța rădăcinilor, a bunicilor și a strămoșilor, despre tradiții, rădăcini, jocuri si cântece.

Sâmbătă, la 12:00, Lansare de Carte – Primele Fobii | Antonio Doda la Art Cafe Downtown.
Eveniment în cadrul Stand-Up Poetry 2022 – lansarea cărții „Primele fobii”, de Antonio Doda. Alături de autor participă Luiza Pop, Savu Popa și Marcel Vișa (moderator). Librăria Humanitas Alba-Iulia va asigura vânzarea volumului în cadrul evenimentului.

Sâmbătă, de la 20:00, Dodo at Framm’s la framm’s.

Sâmbătă, de la 20:00, Retro Night Fever la Hydro.

Dacă încă-ți amintești pe din afară versuri ale melodiilor din anii ’80, ’90 și 2000, ești candidatul ideal pentru această petrecere!

Sâmbătă, de la 23:00, Glow In The Dark / Saturday Night la Mira Summer.

Vino la o petrecere specială pentru a încinge atmosfera cu brățările luminoase.

Să vedeți locuri grozave, să întâlniți oameni faini și să aveți parte de distracție grozavă pe oriunde veți alege să petreceți weekendul!

Sursa foto: www.accessibleromania.com

Marius Rusu

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy