Home » What’s hot in Alba Iulia 18-20 februarie

What’s hot in Alba Iulia 18-20 februarie

Scris de: lifestyledecluj

În Alba Iulia și prin apropiere, în acest weekend poți lua parte la o drumeție de iarnă pe munte, petrecere în club, spectacol de stand-up comedy, campanie de colectare de deșeuri electrice sau o competiție de schi alpin.

De vineri, de la 09:00, până sâmbătă la 17:00Colectare Deșeuri Electrice în Ocna Mureșorganizată de RoEcollect.

Acțiune de colectare de deșeuri de echipamente electrice și electronice în Ocna Mureș.

Vineri, de la 18:00Ladies Night la Irish Pub Erol.
Ce anotimp ne place mai mult?! Dacă e vineri, la Irish Pub Erol, oricare. Ești așteptat/ă de la ora 18:00 pentru a da startul serilor memorabile de weekend. MC Kotto a pregătit mixurile cu piesele ce vor încinge atmosfera.

Vineri, de la 20:00Alba Iulia – Stand Up Comedy cu Ioana, Mitran, Mirică și Virgil la Pub Skit’ 77.

Mitran, Ioana Luiza, Virgil și Mirică vin să facă #StandUpComedy în Alba Iulia! Pentru cei care îi știu, dar mai ales pentru cei care nu îi știu, ei sunt #NișteOameni. Dacă doriți să vă faceți o părere mai concretă puteți intra oricând pe site-ul de divertisment YouTube, unde își spun aberațiile în podcasturi, dar au creat și o emisiune, #NuȘtiuZic!

Sâmbătă, de la 07:00, Inițiere în drumeția de iarnă, Munții Bihor | Exsteel Engineeringorganizată de Clubul Alpin Roman Filiala Cluj.
Departamentul de drumeție al CAR Filiala Cluj, cu susținerea companiei Exsteel Engineering, vă propune o tură de inițiere în drumeția de iarnă, una dintre oportunitățile pe care le oferim publicului larg de a descoperi splendoarea munților în anotimpul alb.

De sâmbătă de la 08:00 până duminică la 14:00, Apuseni Ski Cup – ediția a doua organizat de Apuseni Cup la Buscat Resort – Băișoara.

Competiția va fi una de schi alpin cu o probă de slalom uriaș (Giant Slalom) și un chinese downhill sub numele Apuseni Cup ”La Vale” dedicat exclusiv adulților.

Concursul va fi unul deschis pentru orice participant, fie de la club sportiv sau amator.

Dacă niciunul dintre evenimentele de mai sus nu vă trage cu ochiul, nu uitați că puteți, oricând, ieși la zăpadă, schi și snowboard la domeniile schiabile de prin apropiere: Șureanu, Voineasa, Arena Platoș, Păltiniș, Arieșeni, Buscat, Băișoara, Mărișel, Parâng sau Straja.

Să aveți weekend frumos, plin de bucurii pe oriunde ați alege să vi-l petreceți, dar nu uitați să fiți responsabili și să aveți grijă de voi!

Marius Rusu

0 Comentariu
0

Related Articles

Lasă un comentariu

Acest site foloseste cookies . Vrem să ne asigurăm că esti ok cu politica noastră, dar poti opta sa nu fii. Sunt de acord Citeste mai multe

Privacy & Cookies Policy